ΑΠΕΡΓΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΜΑΣ!

ΑΠΕΡΓΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΜΑΣ!

To PEIRATIKO REPORTAZ ΠΑΝΤΑ ΚΟΝΤΑ ΣΑΣ!

Παρασκευή 7 Απριλίου 2017

« Έκφραση συγχαρητηρίων για την επιτυχία του Κεντρικού Λιμεναρχείου Χαλκίδας, Μικτού Κλιμακίου αποτελούμενο από στελέχη των τομέων Λιμενικής Αστυνομίας , Ασφάλειας – Ανάκρισης και Κλιμακίου Ειδικών Αποστολών»!

  ΄΄ ΕΝΩΣΗ  ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ  ΛΙΜΕΝΙΚΟΥ  ΣΩΜΑΤΟΣ   
ΝΟΜΩΝ ΕΥΒΟΙΑΣ – ΒΟΙΩΤΙΑΣ – Ν.Α.  ΦΘΙΩΤΙΔΑΣ ΄΄

ΠΡΟΣ : 1. ΠΟΕΠΛΣ (για δημοσίευση στην ΝΕΑ ΠΛΕΥΣΗ )
2. Λιμενικές Αρχές Ένωσης
3. Μέσα Ενημέρωσης
Μεγάλη επιτυχία του Κεντρικού Λιμεναρχείου Χαλκίδας στην δίωξη παράνομης αλιείας με εκρηκτικές ύλες (Δυναμίτη). 

Στη σύλληψη δύο ημεδαπών ανδρών ηλικίας  σαράντα τριών (43) και τριάντα επτά (37) ετών, για παράβαση των διατάξεων του Ν.2168/1993 σε συνδυασμό με Ν.Δ. 420/1970 καθώς  και του Π.Δ. 413/77, προέβησαν τις βραδινές ώρες χθες, στελέχη του γραφείου Ασφάλειας και ΚΕΑ/Λ.Σ. του Κεντρικού Λιμεναρχείου Χαλκίδας.
Συγκεκριμένα κατόπιν αξιοποίησης πληροφοριών και κατά την διενέργεια αστυνομικού ελέγχου στην περιοχή ιχθυοτροφείων «ΣΕΛΟΝΤΑ» Λάρυμνας Φθιώτιδας, ανωτέρω  κατελήφθησαν επιβαίνοντες σε ΙΧΕ όχημα με ρυμουλκούμενο τρέιλερ μετά φουσκωτού ταχυπλόου σκάφους να κατέχουν εντός του, ποσότητα αυτοσχέδιας εκρηκτικής ύλης (ζελατοδυναμίτιδα) ζυγηθείσα συνολικά 9,7 κιλών, ενώ σε σωματικό έλεγχο βρεθήκαν τρεις κοινοί πυροκροτητές συνδεδεμένοι με βραδύκαυστο πυραγωγό σχοινί.
Στα πλαίσια της αυτόφωρης διαδικασίας αναζητείται οδηγός ετέρου ΙΧΕ οχήματος που  εντοπίσθηκε στο ίδιο σημείο, ο οποίος κατά τον έλεγχο ετράπη σε φυγή διαφεύγοντας της σύλληψης και απορρίπτοντας ποσότητα ζελατοδυναμιτίδας 4,9 κιλών.
Κατά την επιχείρηση τραυματίστηκε ελαφρώς στέλεχος ΚΕΑ/Λ.Σ. Χαλκίδας ο οποίος διακομίσθηκε  στο Νοσοκομείο Λιβαδειάς  για νοσηλεία. 
Από τη Λιμενική Αρχή Χαλκίδας που διενεργεί την προανάκριση, κατασχέθηκαν οι ανωτέρω ποσότητες εκρηκτικής ύλης, το όχημα με το τρέιλερ και σκάφος ενώ οι συλληφθέντες πρόκειται να προσαχθούν στην Εισαγγελία  Πρωτοδικών Λαμίας.
Η Ένωσή μας συγχαίρει όλους τους συναδέλφους και συντελεστές της αστυνομικής επιτυχίας. Για μία ακόμα φορά το Κεντρικό Λιμεναρχείο Χαλκίδας με τις επιτυχίες του μας κάνει υπερήφανους. Τους ευχαριστούμε και τους διαβεβαιώνουμε ότι είμαστε μαζί τους  και θα τους συνδράμουμε σε ότι μας ζητηθεί. Ευχόμαστε σε όλους να είναι υγιείς και να έχουν πάντα επιτυχίες. 

Χαλκίδα  07 – 04 – 2017
ΓΙΑ  ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ  ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ  

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ

ΔΑΝΙΚΑΣ  Σωτήριος

Ο ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

ΚΑΡΒΕΛΑΣ  Παναγιώτης