ΑΠΕΡΓΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΜΑΣ!

ΑΠΕΡΓΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΜΑΣ!

To PEIRATIKO REPORTAZ ΠΑΝΤΑ ΚΟΝΤΑ ΣΑΣ!

Σάββατο 15 Απριλίου 2017

Ας προσευχηθούμε όλοι για τον 43χρονο λιμενικό, ( "σκυλά" με τεράστιες επιτυχίες), τον Παναγιώτη Κιμούρη από το Λιμεναρχείο Μυτιλήνης. Ας του στείλουμε θετική ενέργεια και τις καλύτερες ευχές μας μέσα από τα βάθη της καρδιάς!

Μ.Σάββατο 15 Απριλίου 2017

8 ΧΡΟΝΙΑ PEIRATIKO REPORTAZ- ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ ΠΕΙΡΑΤΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

Ο "σκυλάς" με τις μεγάλες επιτυχίες και το πιο γλυκό χαμόγελο. Με την καρδιά μικρού παιδιού. Που έχει μόνο φίλους και τον αγαπούν όλοι πάρα πολύ. Εκεί,  στο νοσοκομείο της Μυτιλήνης, έξω από την ΜΕΘ βρίσκονται από χτες,  όλοι οι λιμενικοί του νησιού, πολίτες,  κάτοικοι , απλοί άνθρωποι. φίλοι, συγχωριανοί, που συμπαρίστανται στους γονείς του. Ο λεβέντης του Λ.Σ, Παναγιώτης Κιμούρης
Οδηγούσε το αυτοκίνητό του, όταν ξαφνικά αυτή η γεμάτη αγάπη για όλους τους συνανθρώπους του, καρδιά σταμάτησε, με αποτέλεσμα να τρακάρει.
 Στο νοσοκομείο της Μυτιλήνης είχε "φύγει" , όταν ξαφνικά, μετά από προσπάθειες των γιατρών, ξαναγύρισε στη ζωή, δίνοντας ελπίδα σε όλα τα αγαπημένα του πρόσωπα. 
Η κατάστασή του παραμένει κρίσιμη και όλοι προσεύχονται και περιμένουν το θαύμα.

Να ζήσει ένα παλικάρι, που το αξίζει. Γιατί έχει γενναία ψυχή, καρδιά γεμάτη αισθήματα πολύτιμα και χαμόγελο ζεστασιάς για όλο τον κόσμο.
Οι λιμενικοί συνάδελφοί του, η ηγεσία, ο λιμενάρχης, ο αρχίατρος του Λ.Σ , οι κάτοικοι και οι συγκλονισμένοι γονείς, συγγενείς, φίλοι έχουν ενώσει όλες τις θετικές τους δυνάμεις . 
Μαζί τους κι εμείς!
Παναγιώτη μας,   αυτό το Μ. Σάββατο του Απριλίου του 2017,  ας γίνει για σένα το θαύμα της ζωής. 
Γιατί,  η αγάπη σου , το χαμόγελό σου, η καλοσύνη σου είναι αναγκαίες για πολλούς ανθρώπους.
Περαστικά σου,  λεβέντη με το πιο γλυκό χαμόγελο του Λιμενικού!

Πόπη Χριστοδουλίδου