ΑΠΕΡΓΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΜΑΣ!

ΑΠΕΡΓΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΜΑΣ!

To PEIRATIKO REPORTAZ ΠΑΝΤΑ ΚΟΝΤΑ ΣΑΣ!

Πέμπτη 27 Απριλίου 2017

"Την Δευτέρα 1η Μάη 2017, ημέρα τιμής της εργατικής Πρωτομαγιάς δεν θα πραγματοποιηθεί καμία εργασία στο Λιμάνι του Πειραιά"!!!

ΕΝΩΣΗ  ΜΟΝΙΜΩΝ  ΚΑΙ  ΔΟΚΙΜΩΝ ΛΙΜΕΝΕΡΓΑΤΩΝ  Ο.Λ.Π.
Tηλ.:  2104614825 - 2104615721 Fax:  2104611273  E-mail: dockers@otenet.gr www.dockers.gr
ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΕΠΟΠΤΩΝ ΚΑΙ ΑΡΧΙΕΡΓΑΤΩΝ Ο.Λ.Π.
ΑΝΔΡΟΥΤΣΟΥ 1 & ΚΑΝΑΡΗ, 186 48 ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑ- ΠΕΙΡΑΙΑ
Τηλ.: 2104060912 – Fax: 2104060913 E-mail: arx-epoptes@olp.gr


Πειραιάς, 25-4-2017

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ 
Πρώτη Μάη, ημέρα μνήμης, αγώνων και τιμής της εργατικής τάξης για τη διεκδίκηση των δίκαιων αιτημάτων όλων των εργαζομένων. Η Πρωτομαγιά δεν είναι μέρα ξεγνοιασιάς και αναψυχής. Είναι η κορυφαία μέρα για τους εργαζόμενους, τους συνταξιούχους, τους ανέργους, τις νέες και τους νέους. Συμπυκνώνει τις επιδιώξεις και τους αγώνες ολόκληρων γενιών εργατών.  

Και η φετινή Εργατική Πρωτομαγιά, παρά τις ελπίδες για βελτίωση του βιοτικού επιπέδου του λαού μας, βρίσκει τους εργαζόμενους της χώρας μας ακόμη στο επίκεντρο μιας σκληρής ταξικής και πολιτικής μάχης, με τους λεγόμενους «θεσμούς» δηλ. τους σκληρούς νεοφιλελεύθερους μηχανισμούς της τρόικας να επιμένουν σε στυγνούς εκβιασμούς για την συνέχιση και ενίσχυση των μνημονιακών πολιτικών, την οικονομική ασφυξία και την πλήρη υποταγή της χώρας.
Ο ρόλος των συνδικάτων παραμένει αναντικατάστατος για την υπεράσπιση των συμφερόντων της εργατικής τάξης και τη διεκδίκηση των αιτημάτων μας. Οι εργαζόμενοι με τα συνδικάτα τους μπορούν να διεκδικούν ένα καλύτερο μέλλον. Οι αγώνες που συσπειρώνουν ενωτικά τους εργαζόμενους είναι αυτοί που έχουν προοπτική να είναι νικηφόροι, ιδιαίτερα για τον κλάδο μας που σήμερα βρίσκεται στις διαπραγματεύσεις για τα εργασιακά και τη ΣΣΕ. Μόνο ενωμένοι μπορούμε να σταματήσουμε την επίθεση που έχει εξαπολύσει το κεφάλαιο και ο νεοφιλελευθερισμός στο λαό μας. Διεκδικούμε δουλειά, ανθρώπινες εργασιακές σχέσεις, μισθούς, συντάξεις με αξιοπρέπεια. Δημόσια Υγεία, Παιδεία και κοινωνικά αγαθά για όλους.
Την Δευτέρα 1η Μάη 2017, ημέρα τιμής της εργατικής Πρωτομαγιάς
δεν θα πραγματοποιηθεί καμία εργασία στο Λιμάνι του Πειραιά.
Καλούμε όλους τους συναδέλφους να συμμετέχουν στην απεργία της Πρωτομαγιάς και στη συγκέντρωση των συνδικάτων τη Δευτέρα 1η Μάη στην Πλ. Κλαυθμώνος στις 11πμ.

ΟΙ ΔΙΟΙΚΗΣΕΙΣ