ΑΠΕΡΓΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΜΑΣ!

ΑΠΕΡΓΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΜΑΣ!

To PEIRATIKO REPORTAZ ΠΑΝΤΑ ΚΟΝΤΑ ΣΑΣ!

Παρασκευή 10 Μαρτίου 2017

ΤΟ ΠΑΣΕWIND ΣΥΜΠΑΡΙΣΤΑΤΑΙ ΣΤΟΥΣ ΣΥΝΑΓΩΝΙΣΤΕΣ ΤΗΣ ΛΑΪΚΗΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ ΚΟΛΩΝΟΥ-ΠΛΑΤΩΝΑ-ΣΕΠΟΛΙΩΝ!

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ WIND
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΑΡΧΕΙΟΥ

9/3/2017
 
Το Πανελλήνιο Σωματείο Εργαζομένων στη Wind εκφράζει τη συμπαράστασή του στη Λαϊκή Συνέλευση Κολωνού- Πλάτωνα-Σεπολίων που δέχτηκε επίθεση από φασιστικές ομάδες.
Τη νύχτα της 28/2 οι ομάδες αυτές προχώρησαν σε βανδαλισμό της μηχανής ΙΧ του μέλους της Συνέλευσης Δ. Καττή και βρώμισαν με στοχάδια τον μαντρότοιχο. Η νέα αυτή επίθεση των φασιστών-χρυσαυγιτών είναι συνέχεια κι άλλων επιθέσεων-στοχοποιήσεων, με γράψιμο φασιστικών συνθημάτων και συμβόλων σε σχολεία αλλά και σε σπίτια συναγωνιστών μελών της Λαϊκής Συνέλευσης. Αποτελεί συνέχεια στο λέρωμα με φασιστικά συνθήματα και σβάστικες –και μάλιστα με ανάρτηση σε γνωστές νεοναζιστικές ιστοσελίδες– στους εξωτερικούς τοίχους της Λαϊκής Συνέλευσης.
Θα πρέπει να τελειώνουμε με όλα αυτά τα νεοναζιστικά- φασιστικά μορφώματα που προσπαθούν να σπείρουν τον τρόμο σε μετανάστες και πρόσφυγες, στην LGBTQ κοινότητα και σε όσους ακόμα αγωνίζονται ενάντια στην εκμετάλλευση, την καταπίεση από κράτος και εργοδότες. Η γειτονιά μπορεί να παίξει σημαντικό ρόλο στον αγώνα αυτό με τη συμμετοχή των εργαζομένων που δουλεύουν σε επιχειρήσεις της περιοχής.
Καλούμε σωματεία και άλλες συλλογικότητες να εκφράσουν έμπρακτα την αλληλεγγύη τους στα μέλη της Λαϊκής Συνέλευσης Κολωνού-Πλάτωνα-Σεπολίων, τα μέλη της οποίας έχουν πολλάκις στηρίξει τις κινητοποιήσεις του Σωματείου μας και έχουν σταθεί έμπρακτα αλληλέγγυοι σε αυτό, και να δράσουμε από κοινού στην πάταξη του φασισμού και του ρατσισμού σε όλες του τις εκδηλώσεις.
 
Η ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΟΠΛΟ ΜΑΣ.
ΤΟ Δ.Σ.