ΑΠΕΡΓΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΜΑΣ!

ΑΠΕΡΓΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΜΑΣ!

To PEIRATIKO REPORTAZ ΠΑΝΤΑ ΚΟΝΤΑ ΣΑΣ!

Τετάρτη 15 Μαρτίου 2017

ΟΡΓΗ ΛΑΟΥ στην παν-Ζακυνθινη απεργία | «Βούλιαξε» η Πλ. Σολωμού από τους αγανακτισμένους πολίτες!

http://imerazante.gr/2017               αναδημοσίευση

Μέγα πάθος και μέγα πλήθος, αν και για πολλούς το αναμενόμενο, στην προγραμματισμένη, διαφημισμένη διαμαρτυρία με σκοπό να λυθούν άμεσα τα δύο πολύ σοβαρά προβλήματα που αντιμετωπίζει η Ζάκυνθος.

Από νωρίς όλοι συγκεντρώθηκαν στην πλ. Σολωμού στέλνοντας τα μηνύματά τους, ενώ αργότερα ένα μεγάλο ποτάμι από αγανακτισμένους πολίτες πλημμύριζε τους δρόμους της πόλης σε μια ειρηνική διαδήλωση διαμαρτυρίας. Χαρούμενη νότα η παρουσία του πλοίου Fior di Levante πλησίον του μόλου του Αγ. Νικολάου όπου μεθόρμισε συμμετέχοντας με τον τρόπο του στην κινητοποίηση!
Κυρίαρχο αίτημα, η προστασία της δημόσιας υγείας που διακυβεύεται, όπως υποστηρίζουν οι φορείς του νησιού, εδώ και τέσσερις μήνες από την αδυναμία των Αρχών να αντιμετωπίσουν τόσο το θέμα της καθαριότητας όσο και των κλειστών χειρουργείων. Η σημερινή κινητοποίηση ενδυναμώνεται από ταυτόχρονη γενική απεργιακή κινητοποίηση και στάσεις εργασίας στον ιδιωτικό και το δημόσιο τομέα, με στόχο να «παραλύσει» το νησί και να φτάσει το μήνυμα στους κύριους αποδέκτες του: τις αρχές.