ΑΠΕΡΓΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΜΑΣ!

ΑΠΕΡΓΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΜΑΣ!

To PEIRATIKO REPORTAZ ΠΑΝΤΑ ΚΟΝΤΑ ΣΑΣ!

Παρασκευή 3 Φεβρουαρίου 2017

Ενημέρωση από την απεργία στις 2/2 - Στις φόρμες δηλώνουμε όλοι ΑΠΕΡΓΙΑ!

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ WIND

Χτες, 2/2/17, ολοκληρώθηκε με επιτυχία η 24ωρη απεργία του Σωματείου μας. Πραγματοποιήθηκαν απεργιακές συγκεντρώσεις στα κτίρια της Wind με ενεργή συμμετοχή των εργαζομένων αλλά και πολλών αλληλέγγυων από άλλα σωματεία, συνελεύσεις γειτονιών και άλλες συλλογικότητες. Επίσης, καταγράφηκαν σημαντικά ποσοστά απεργών πανελλαδικά στην εταιρία.
Από την πλευρά της η διοίκηση, σε συνεχεία της παρεμπόδισης της ενημέρωσης των συναδέλφων για την απεργία αναθέτοντας στους μη αρμόδιους για τέτοιες "δουλειές" συναδέλφους μας φύλακεςsecurity να σκίζουν τις αφίσες, συχνά και μπροστά μας, συνέχισε την ιδία στάση και κατά την ημέρα της απεργίας. Πχ έδωσαν εντολή να διακοπεί η παροχή ρεύματος στο γραφείο του σωματείου για να μην λειτουργήσει η μικροφωνική και μάλιστα την ώρα που αυτή ήταν ενεργή, προκαλώντας ζημιά στον εξοπλισμό μας, δεν μας έδιναν πρόσβαση στο γραφείο του σωματείου, κ.α. Να ενημερώσουμε λοιπόν ότι τέτοιου είδους καψόνια δεν μας πτοούν και δεν κατάφεραν να πλήξουν την απεργία αλλά μόνο την εικόνα της διοίκησης (για άλλη μια φόρα).
Η κινητοποίηση μας πήγε καλά και αποτελεί έναν σημαντικό σταθμό στον αγώνα μας για την υπεράσπιση των θέσεων εργασίας και την υπογραφή επιχειρησιακής συλλογικής σύμβασης εργασίας. Τα τρία σωματεία στη Nokia,Cyta και Wind ολοκληρώσαμε έναν κύκλο κινητοποιήσεων και επιδίωξη μας είναι να συνεχίσουμε προς την ίδια κατεύθυνση και με τη σύνδεση του αγώνα και άλλων σωματείων.
Στο σημείο αυτό θα θέλαμε να χαιρετήσουμε τη στάση των συναδέλφων μας απεργών και να ευχαριστήσουμε όλους τους αλληλέγγυους από άλλα σωματεία και συλλογικότητες που μας συμπαραστάθηκαν έμπρακτα .
Συνάδελφοι,
Μπροστά στην αδιάλλακτη στάση, τους εκφοβισμούς της διοίκησης απαντάμε συλλογικά και δυναμικά! Στις φόρμες δηλώνουμε ΑΠΕΡΓΙΑ! Είμαστε σε αγωνιστική ετοιμότητα, προσηλωμένοι στις διεκδικήσεις μας με σκοπό τη βελτίωση των συνθηκών και την υπερασπίσει των θέσεων εργασίας και την υπογραφή επιχειρησιακής συλλογικής σύμβασης με βάση τις ανάγκες μας.
ΓΙΑ ΤΙΣ 2/2/17 ΔΗΛΩΝΟΥΜΕ ΑΠΕΡΓΙΑ
ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΙΣ ΑΠΟΛΥΣΕΙΣ, ΣΤΗΝ ΕΝΤΑΤΙΚΟΠΟΙΗΣΗ, ΣΤΙΣ ΕΡΓΟΛΑΒΙΕΣ
ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΕΣΣΕ ΜΕ ΒΑΣΗ ΤΙΣ ΑΝΑΓΚΕΣ ΜΑΣ
Ενωμένοι με το Σωματείο...
Η ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΟΠΛΟ ΜΑΣ 
ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΠΑ.Σ.Ε.WIND