ΑΠΕΡΓΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΜΑΣ!

ΑΠΕΡΓΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΜΑΣ!

To PEIRATIKO REPORTAZ ΠΑΝΤΑ ΚΟΝΤΑ ΣΑΣ!

Τρίτη 24 Ιανουαρίου 2017

Το Συνδικατο μετάλλου καλεί., μεθαύριο, στις 6.30 το απόγευμα στο δημαρχείο Περάματος σε ΣΥΣΚΕΨΗ για την φοίτηση των προσφυγόπουλων στα σχολεία μας!

ΣΥΝΔΙΚΑΤΟ ΕΡΓΑΤ/ΛΩΝ ΜΕΤΑΛΛΟΥ Ν. ΑΤΤΙΚΗΣ 
&  ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΝΑΥΠΗΓ/ΚΗΣ  ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑΣ ΕΛΛΑΔΟΣ 
ΔΗΜ. ΟΜ. ΣΚΥΛΙΤΣΗ 19 ΠΕΙΡΑΙΑ
ΤΗΛ :  2104110148 – 2104129496  FAX : 2104178307
e-mail: metallo.attikis@gmail.com  – metalo.ellada@gmail.com
24 Ιανουαρίου 2017
Α.Π. 12/2017

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ 

Με αφορμή τις τελευταίες εξελίξεις  , όσον αφορά στο θέμα της παρεμπόδισης από την φασιστική οργάνωση της Χρυσής Αυγής , της φοίτησης προσφυγόπουλων σε σχολείο στο Πέραμα , σας καλούμε σε σύσκεψη την ΠΕΜΠΤΗ 26/1/2017, ώρα 6.30 μ.μ. στο Δημαρχείο Περάματος . 

Τα Σωματεία μας από την πρώτη στιγμή στάθηκαν δίπλα στους πρόσφυγες έκαναν ότι περνάει από το χέρι τους για να  δείξουν την αλληλεγγύη τους υλικά και ηθικά, αλλά και να διεκδικήσουν από την Κυβέρνηση άμεσα μέτρα ώστε οι πρόσφυγες να καταλήξουν το γρηγορότερο στον προορισμό που επιθυμούν αλλά και όσο παραμείνουν στη χώρα μας να ζουν σε κατάλληλες δομές φιλοξενίας.
Σας καλούμε να παρευρεθείτε  στην σύσκεψη προκειμένου να συζητήσουμε το πώς θα δυναμώσουμε τον αγώνα μας ενάντια στους πολέμους που σπέρνουν τον θάνατο και την προσφυγιά , αλλά και να απομονώσουμε τους εγκληματίες νεοναζί της Χρυσής Αυγής ,  που πατάνε πάνω στην άσχημη κατάσταση που ζούμε σαν εργαζόμενοι και προσπαθούν  να μετατρέψουν τους θύτες σε θύματα.

ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΟΙΚΗΣΗ

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                                                   Ο ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

ΠΟΥΛΙΚΟΓΙΑΝΝΗΣ ΣΩΤΗΡΗΣ                                   ΜΥΤΙΛΗΝΟΥ ΚΩΣΤΑΣ