ΑΠΕΡΓΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΜΑΣ!

ΑΠΕΡΓΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΜΑΣ!

To PEIRATIKO REPORTAZ ΠΑΝΤΑ ΚΟΝΤΑ ΣΑΣ!

Τετάρτη 14 Σεπτεμβρίου 2016

Αιφνιδιαστική επιχείρηση του Λιμενικού - Βόλος: Σε άντρο διακίνησης ναρκωτικών έχει μετατραπεί το πάρκο στο λιμάνι!

Μάνος Τσαγκαράκης
 13/09/2016
Βόλος: Σε άντρο διακίνησης ναρκωτικών έχει μετατραπεί το πάρκο στο λιμάνι

http://www.protothema.gr- αναδημοσίευση -  www.limenika-nea.blogspot.gr

Οι διακινητές είναι οπλισμένοι και δεν διστάζουν να προβάλλουν αντίσταση στις διωκτικές αρχές

Το πάρκο του Αγίου Κωνσταντίνου στην χερσαία ζώνη του λιμένα Βόλου έχει μετατραπεί σε στέκι διακίνησης ναρκωτικών και μάλιστα, σε πολλές περιπτώσεις, οι διακινητές είναι οπλισμένοι και δεν διστάζουν να προβάλλουν αντίσταση στις διωκτικές αρχές, όταν εντοπίζονται.
Οι άνδρες της Ασφάλειας του Λιμενικού που έκαναν αιφνιδιαστική επιχείρηση στο πάρκο, αφόπλισαν έναν 25χρονο και έναν 23χρονο που είχαν στην κατοχή του ο καθένας από ένα πτυσσόμενο μαχαίρι και μαζί μετέφεραν με μοτοποδήλατα 195,7 γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης και μια ζυγαριά ακριβείας. Αμέσως μετά, συνέλαβαν δύο 22χρονους που διακινούσαν συνολικά 56,5 γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης και κοκαΐνη βάρους 1,8 γραμμαρίου. Στη συνέχεια, συνελήφθησαν ένας 36χρονος Έλληνας και δυο αλλοδαποί -ένας 19χρονος και ένας 22χρονος- οι οποίοι αντιστάθηκαν και προσπάθησαν να διαφύγουν. Πάνω τους βρέθηκαν μικροποσότητες ακατέργαστης κάνναβης.

*** Χρειάστηκε καταδίωξη από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. για να  ακινητοποιηθεί στη Λάρισα το μοτοποδήλατο στο οποίο επέβαιναν δύο Έλληνες ηλικίας 35 και 32 χρόνων, που δεν σταμάτησαν σε σήμα για έλεγχο και τράπηκαν σε φυγή. Τελικά, συνελήφθησαν και στην κατοχή τους κατασχέθηκαν τρεις συσκευασίες με ηρωίνη βάρους πέντε γραμμαρίων και μικροποσότητα ναρκωτικών χαπιών για τα οποία δεν είχαν ιατρική συνταγή.

*** Μόλις προμηθεύτηκε μια συσκευασία με μικροποσότητα ακατέργαστης κάνναβης αντί 10 ευρώ από έναν 31χρονο Έλληνα, συνελήφθη από αστυνομικούς της Ασφάλειας στην ευρύτερη περιοχή των Τρικάλων ένας 32χρονος Πακιστανός. Στο σπίτι του διακινητή,  κατασχέθηκαν ακατέργαστη κάνναβη βάρους 15,8 γραμμαρίων και 55 ευρώ ως προερχόμενα από διακίνηση ναρκωτικών.