ΑΠΕΡΓΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΜΑΣ!

ΑΠΕΡΓΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΜΑΣ!

To PEIRATIKO REPORTAZ ΠΑΝΤΑ ΚΟΝΤΑ ΣΑΣ!

Τρίτη 27 Σεπτεμβρίου 2016

ΑΠΟΨΗ ΜΕΛΩΝ ΤΟΥ ΔΣ ΤΗΣ ΠΟΕΠΛΣ: Εκλογές εχει η ΑΤΤΙΚΗ όχι η ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ !

www.limenika-nea.blogspot.gr- αναδημοσίευση


Συναδέλφισσες –συνάδελφοι

Δυστυχώς αναγκαζόμαστε βρισκόμενοι σε δυσάρεστη θέση να απευθυνθούμε στο σύνολο των συναδέλφων και να τοποθετηθούμε για πράγματα εσωτερικά της ομοσπονδίας που όμως δεν απασχολούν και δεν ενδιαφέρουν το σύνολο των συναδέλφων.

Το τελευταίο διάστημα υπάρχει μια πολεμική στους κόλπους της ομοσπονδίας που έχει χρονική διάρκεια τουλάχιστον τρία έτη . Αφορμή και αφετηρία είναι οι εκλογές της Ένωσης Αττικής .Πρέπει όλοι να καταλάβουν και κυρίως να σεβαστούν τις δημοκρατικές διαδικασίες , έτσι ώστε οι συνάδελφοι να αποφασίσουν ανεπηρέαστοι. Οι ανώνυμοι μύδροι ένθεν κακείθεν στο διαδίκτυο δεν ωφελούν κανέναν, αλλά επηρεάζουν την εύρυθμη λειτουργιά της Ομοσπονδίας μας.

Δεν θέλουμε να επεκταθούμε περισσότερο για αυτά γιατί προσωπικά μας κούρασαν και φαντάζομαι όλους εσάς .

Θέλουμε όμως να εκφράσουμε με το πλέον ξεκάθαρο τρόπο ότι αυτά τα φαινόμενα έχουν χαμένους το σύνολο των στελεχών, γιατί αποπροσανατολίζεται η λειτουργία της ομοσπονδίας από τον θεσμικό της ρόλο που δεν είναι άλλος από την προσπάθεια επίλυσης των προβλημάτων των στελεχών .

Στο ΔΣ της Ομοσπονδίας μας υπάρχουν άλλοι 17 συνάδελφοι που πιστεύουμε επιθυμούν την επίλυση των προβλημάτων ,ζητάμε λοιπόν από όλους να αναλάβουν πρωτοβουλίες για αυτό τον σκοπό στο πρώτο ΔΣ που θα πραγματοποιηθεί που πρέπει να είναι το συντομότερο δυνατόν.

Δεν είναι δυνατόν εν μέσω μισθολογίου και αρκετών άλυτων προβλημάτων που ταλαιπωρούν το προσωπικό να ξεκατινιαζόμαστε στο διαδίκτυο.

Ο εχθρός είναι ένας και είναι μεγάλος

• Η αναμόρφωση του Λιμενικού Καλλικράτη

• Η αποκατάσταση των οργανικών θέσεων στις 10.250

• Η προώθηση του νομοσχεδίου με τις ρυθμίσεις για το προσωπικό με θετικό πρόσημο

• Η επανεξέταση του κανονισμού 78/14 περί κατανομής του προσωπικού στις Λιμενικές Αρχές

• Η αναμόρφωση του θεσμικού πλαισίου των μεταθέσεων

• Η εφαρμογή της απόφασης του ΣτΕ

Για αυτό πρέπει να προσπαθούμε όλοι μέχρι δικαίωσης .

Αυτοσκοπός μας δεν είναι οι θέσεις μας (καρέκλες) είναι η σοβαρότητα που πρέπει να επιδείξουμε όλοι, χωρίς να θέλουμε να μειώσουμε την μεγαλύτερη Ένωση που είναι η Αττική η οποία έχει τον απολυτό σεβασμό μας , όμως δεν μπορούμε να ανεχτούμε να επηρεάζει αρνητικά τη λειτουργιά της ΠΟΕΠΛΣ ΟΛΩΝ των στελεχών ΟΛΗΣ της ΕΛΛΑΔΑΣ΄

Συνάδελφοι δεν παραδίδουμε την διάθεση μας να αγωνιστούμε για να αντιμετωπίσουμε τα προβλήματα κάτω από οποιαδήποτε συνδικαλιστική ιδιότητα ακόμα και του απλούς μέλους αν αυτό εξυπηρετεί το γενικό καλό.

Δεν υπάρχει Αλλαγή Πορείας ή ΠΡΟΣ ή οποιοδήποτε άλλο σχήμα συνδικαλιστικής έκφρασης που διαιρεί ή αφαιρει συναδέλφους ο σκοπός όλων μας είναι κοινός ,

Όλοι μαζί μπορούμε προσθέτοντας και πολλαπλασιάζοντας τις δυνάμεις μας.

Τέλος ξεκαθαρίζουμε ότι δεν θα ενασχοληθούμε δημόσια με οποιαδήποτε θέμα εσωστρέφειας όσο και αν προκληθούμε , όμως αυτά που αναγράψαμε δεν είναι κενές λέξεις. Πρέπει να αποδείξουμε ότι αγωνιζόμαστε και κερδίζουμε για τους συναδέλφους και όταν προωθούμε τα προβλήματα και απλά μας χτυπάνε στη πλάτη χωρίς λύση τότε κατεβαίνουμε στο ΔΡΟΜΟ , γιατί ο συνδικαλισμός είναι και στις διαδηλώσεις, όχι μόνο στα γραφεία και στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης με ανώνυμα προφίλ.

Ζητάμε από τους συναδέλφους να συμμετέχουν ενεργά στις Ενώσεις τους και όλοι μαζί να στηρίξουμε την Ομοσπονδία που πονάμε και αγωνιούμε για το μέλλον της.

Οι εκλογές είναι η γιορτή της δημοκρατίας και στην δημοκρατία δεν υπάρχουν αδιέξοδα .

ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΟΥ ΔΣ ΤΗΣ ΠΟΕΠΛΣ

ΣΑΡΑΝΤΟΣ ΚΑΜΒΥΣΗΣ ΔΡΟΣΟΠΟΥΛΟΥΛΟΣ ΑΛΕΚΟΣ