ΑΠΕΡΓΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΜΑΣ!

ΑΠΕΡΓΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΜΑΣ!

To PEIRATIKO REPORTAZ ΠΑΝΤΑ ΚΟΝΤΑ ΣΑΣ!

Πέμπτη 1 Σεπτεμβρίου 2016

Επιστολογράφος-λιμενικός απαντά: " Επιτυχίες ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ θα έρθουν, αλλά όχι από εσένα, ούτε τον κολλητό σου. Aλλά από τους μάχιμους του λιμανιού"!!!

Κα Χριστοδουλίδου καλημέρα σας.
Για την αποκατάσταση της αλήθειας και την ορθή ενημέρωση των συναδέλφων για το περιεχόμενο της επιστολής του άγνωστου για εσάς γνωστού για εμάς  ρ........ λιμενικού σχετικά με τους ελέγχους στο πορθμείο Ρίου –Αντιρρίου,  που έγιναν,  την προηγούμενη εβδομάδα και την εικόνα που παρουσίασε για λόγους αναδόμησης του κολλητού του, του μόνου κολλητού του στην Πάτρα.
Επειδή,  στο Λιμενικό Σώμα,  είμαστε λίγοι και γνωριζόμαστε πολύ καλά ο καταγγέλλων  λιμενικός είναι γνωστός μας σε όλους όσους υπηρετούμε στην Πάτρα σε όλα τα επίπεδα.  
Οι έλεγχοι ήταν χολιγουντιανής ταινίας όντως αλλά με διάσταση όχι αυτή που φαντάζεστε  και την πραγματικότητα τη γνωρίζουν όσοι ήταν παρών. Μεγάλη υπόθεση οι καπαρτίνες και τα αλεξίσφαιρα γιλέκα ε……..
Το καλό ήταν πως κάποιοι – ευνόητο ποιοι – έμαθαν πώς να κάνουν ελέγχους. Για τους Αρχιπλοιάρχους  που ήταν παρών πόσες μέρες και που έχουν ασκήσει επιχειρησιακή διοίκηση και μάλιστα μάχιμη διοίκηση  είναι ένα θέμα γιατί όπως σας είπα γνωριζόμαστε πολύ καλά όλοι μας που έχουμε υπηρετήσει και τι έχουν κάνει όλοι.
Το ηθικό του λιμεναρχείου ήταν και είναι υψηλότατο ρ.......  και για πρώτη φορά εδώ και πάρα πάρα πολλά χρόνια. 
Αυτό σε πονάει ρ......
 Θα ήθελες να είναι χαμηλό για να το σηκώσεις εσύ με τον γνωστό σου τρόπο,  τον οποίο γνωρίζουμε όλοι μας και τον πληρώνουν πολλοί συνάδελφοι εξαιτίας σου,  εδώ και καιρό στην Πάτρα , αλλά αν δεις την δραστηριότητα του λιμεναρχείου τα τελευταία χρόνια θα καταλάβεις ρ.......  κολλητέ του χαβαλέ τις επιτυχίες του.  
Επιτυχίες,  που ενοχλούν ρ....... και θα ήθελες να μην υπάρχουν για να κυνηγήσεις κάποιον συγκεκριμένο  ότι δεν έχει κάνει τίποτα. 
Αλλά ρ  η πραγματικότητα μιλάει μόνη της. Μάλιστα έχει δοθεί στη δημοσιότητα κατά καιρούς αλλά προφανώς ρ.......,  δεν είχες καιρό να την διαβάσεις γιατί ρουφιάνευες στον κολλητό σου συναδέλφους.
Αλλαγές ρ έγιναν στο λιμεναρχείο και πολλές αλλά ρ......., 
 δεν ήταν όπως θα τις ήθελες, αλλά ούτε και προϊόν συναλλαγής μαζί σου από τον πριν λιμενάρχη και προς τιμήν του,  γιατί  ήταν μάγκας και το έλεγε η καρδιά του και τιμούσε τα γαλόνια του Ρ.......
 Κρίμα , που έφυγε ρ....... και πήγε στην ΕΛΕΥΣΙΝΑ. ΚΡΙΜΑ ΠΟΛΥ ΚΡΙΜΑ Ρ.......
Για μία φορά κάποιος ρ , σαν  εσένα και κάποιους άλλους,  σας έβαλε στη θέση σας.    
Σε πόνεσαν 
ΟΙ ΑΛΛΑΓΈΣ,  ρ.......,  γιατί σου κόπηκαν τα κανάλια γνωστέ ρ.......
 Όντως κινήθηκε το σύστημα ρ......., αλλά στη σωστή κατεύθυνση ρ και έτσι πέτυχε βολεμένε Ρ........
 Άλλωστε,  από όσο γνωρίζω,  ρ  βρέθηκαν λιμενικοί και σε έβαλαν στη θέση σου.
Το σεμινάριο ρ......., επειδή δεν τα γνωρίζεις καλά ή κάνεις ότι δεν τα γνωρίζεις (γιατί άραγε ρ.......) έγινε κατόπιν συνεννόησης του λιμεναρχείου με την αρμόδια διεύθυνση του αρχηγείου για επιμόρφωση στελεχών,  καθώς ότι μάθεις είναι καλό,  όπως ρ.......,  σεμινάριο έκαναν και εταιρείες καπνικών προιόντων πάλι σε στελέχη του λιμεναρχείου ρ.......,  με έγκριση του αρχηγείου. Αυτό ρ.......,   ήταν κακό;        
Επιτυχίες ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ρ  θα έρθουν,  αλλά όχι από εσένα,  ούτε τον κολλητό σου,  αλλά από τους μάχιμους του λιμανιού. Αλήθεια,  ρ.......,  οι έλεγχοι στο ΡΙΟ-ΑΝΤΙΡΡΙΟ οργανωμένα,  πότε ξεκίνησαν και από ποιον,  που ξέρεις το συγκεκριμένο χώρο,  μόνο όταν "ρουφιανεύεις" συναδέλφους και δημιουργείς προβλήματα;
Ρ.......,  ΣΕ ΞΕΡΟΥΜΕ ΕΣΕΝΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΡΟΛΟ ΣΟΥ. 
ΚΡΥΨΟΥ,  ΑΛΛΙΩΣ ΘΑ ΞΕΦΩΝΗΘΕΙΣ Ρ.......,
 ΝΤΡΟΠΗ ΣΟΥ.