ΑΠΕΡΓΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΜΑΣ!

ΑΠΕΡΓΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΜΑΣ!

To PEIRATIKO REPORTAZ ΠΑΝΤΑ ΚΟΝΤΑ ΣΑΣ!

Τρίτη 26 Ιουλίου 2016

Πάμε cinema στο Κερατσίνι!

WWW.PIREAS2DAY.GR-            ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ
Ημερομηνία δημοσίευσης: 25/07/2016

Το πρόγραμμα των δύο δημοτικών κινηματογράφων του Κερατσινίου ανακοινώθηκε από το  δήμο. Οι ταινίες που θα προβληθούν το διάστημα 25 Ιουλίου έως 31 Ιουλίου είναι:
ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΥ ΜΕΛΙΝΑ
ΔΕΥΤΕΡΑ 25 & ΤΡΙΤΗ 26 ΙΟΥΛΙΟΥ/ 9-11μμ / ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ ΤΗΣ ΖΟΥΓΚΛΑΣ/(The Jungle Book) /Περιπέτεια 2016 / ΚΑΤΑΛΛΗΛΗ/ΜΕΤΑΓΛΩΤΤΙΣΜΕΝΟ/ Διάρκεια: 105 / σκηνοθεσία Τζον Φαβρό με τους: Νιλ Σέτι ΥΠΟΘΕΣΗ: Ο Μόγλης είναι ένα μικρό αγόρι που μεγάλωσε στη ζούγκλα με μια αγέλη λύκων. Εχθρός του είναι ο εκδικητικός τίγρης Σιρ Χαν που τρομοκρατεί τα υπόλοιπα ζώα, κι έτσι εκείνος αποφασίζει να φύγει από τον τόπο του για το Χωριό των Ανθρώπων. Ο Σιρ Χαν, όμως, θα χρησιμοποιήσει κάθε τρόπο για να τον φέρει πίσω.

ΤΕΤΑΡΤΗ 27 & ΠΕΜΠΤΗ 28 ΙΟΥΛΙΟΥ 9-11μμ & 11μμ-1μμ/ ANOMALISA / Animation 2015 / Διάρκεια: 90/ ΚΑΤΑΛΛΗΛΟ +12/ σκηνοθεσία Τσάρλι Κάουφμαν, Ντιουκ Τζόνσον. ΥΠΟΘΕΣΗ: Ένας συγγραφέας εγχειριδίων αυτοβοήθειας και επαγγελματικής επιτυχίας ταξιδεύει ως το Σινσινάτι για μια διάλεξή του. Εσωστρεφής και καταθλιπτικός, θα γνωρίσει στο ξενοδοχείο του μια θαυμάστριά του, η οποία θα τον γοητεύσει και θα καταφέρει να αντιστρέψει την αρνητική στάση του απέναντι στη ζωή./ Διάρκεια: 140/σκηνοθεσία Αντρέι Σβιάνγκιντσεφ με τους: Αλεξέι Σερεμπριάκοφ, Έλενα Λιαντόβα, Ρόμαν Μαντιάνοφ, Βλαντιμίρ Βντοβιτσένκοφ.
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29 – ΣΑΒΒΑΤΟ 30 – ΚΥΡΙΑΚΗ 31 ΙΟΥΛΙΟΥ/ 9- 11μμ & 11-1μμ/ ΓΡΑΜΜΑ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ (Remember) / Τρόμου / 2016/ Διάρκεια: 81/σκηνοθεσία Ατόμ Εγκογιάν με τους: Κρίστοφερ Πλάμερ, Μάρτιν Λαντάου, Γιούργκεν Πρόχνοφ, Μπρούνο Γκαντζ ΥΠΟΘΕΣΗ: Ένας υπέργηρος επιζών του Ολοκαυτώματος, ο οποίος ζει σε γηροκομείο και πάσχει από άνοια, ακολουθεί τις οδηγίες ενός γράμματος που του έχει συντάξει ένας επίσης επιζών φίλος του και ξεκινά την αναζήτηση του υπευθύνου για την εξόντωση της οικογένειάς του στο Άουσβιτς.

INFO:
ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΣ «ΜΕΛΙΝΑ»
Σωκράτους 65,  Δραπετσώνα
Blog: cinemelina.wordpress.com
Facebook: Σινέ Μελίνα – Σινέ Μάρθα Καραγιάννη
Τηλέφωνο: 210 4082530
ΓΕΝΙΚΗ ΕΙΣΟΔΟΣ 3€

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΥ ΜΑΡΘΑ ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗ

ΔΕΥΤΕΡΑ 25 & ΤΡΙΤΗ 26 ΙΟΥΛΙΟΥ ΑΦΙΕΡΩΜΑ ΣΤΟΝ ΠΑΛΙΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟ ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ

ΔΕΥΤΕΡΑ 25 ΙΟΥΛΙΟΥ/ 9-11μμ / ΤΑ ΚΙΤΡΙΝΑ ΓΑΝΤΙΑ  / Ελληνική ταινία / Κωμωδία 1960/ Διάρκεια 80’/ Παραγωγή: Finos Film, Σκηνοθεσία: Αλέκος Σακελάριος, Παίζουν: Νίκος Σταυρίδης , Μίμης Φωτόπουλος, Μάρω Κοντού, Μάρθα Βούρτση, Παντελής Ζερβός, Γιάννης Γκιωνάκης , Κώστας Δούκας, Νίκη Λινάρδου, Πόπη Λάζου, Μαργαρίτα Αθανασίου, Υβόνη Βλαδιμήρου , Γιώργος Μπέλλος , Γιώργος Τζίφος, Παντελής Παλιεράκης. Μουσική:Τάκης Μωράκης, Φωτογραφία: Νίκος Δημόπουλος, Μοντάζ:Πέτρος Λύκας, Σκηνογραφία: Μάρκος Ζέρβας. ΥΠΟΘΕΣΗ: Ο Ορέστης (Νίκος Σταυρίδης) είναι ένας παθολογικά ζηλιάρης σύζυγος και τα πάντα του φαίνονται ύποπτα. Μία στάση σ΄ ένα εξοχικό καφενείο και η ανεύρεση κίτρινων γαντιών τον κάνουν να υποψιάζεται ότι η γυναίκα του, Ρένα (Μάρω Κοντού), τον απατά. Επιστρέφοντας στο σπίτι προσπαθεί να αντιστρέψει όλα τα άλλοθι της Ρένας. Τελικά διαπιστώνει ότι τίποτα δεν συμβαίνει και όλα ήταν συμπτωματικές παρεξηγήσεις. Πριν προλάβει όμως να ηρεμήσει, νέο πονοκέφαλο θα του δημιουργήσει ο Μουστάκιας (Μίμης Φωτόπουλος) μέχρι να αντιληφθεί ότι πρόκειται τελικά για τον φίλο της υπηρέτριάς τους Τούλας (Μάρθα Βούρτση). Μια κλασική ταινία παθολογικής ζήλιας.

ΤΡΙΤΗ 26 ΙΟΥΛΙΟΥ/ 9-11μμ / ΟΙ ΓΕΡΜΑΝΟΙ ΞΑΝΑΡΧΟΝΤΑΙ/ Ελληνική ταινία /Κωμωδία 1948/ Διάρκεια 85’/ Παραγωγή: Finos Film, Σκηνοθεσία: Αλέκος Σακελάριος,  Μουσική: Κώστας Γιαννίδης, Παίζουν: Βασίλης Λογοθετίδης, Νίτσα Τσαγανέα, Λαυρέντης Διανέλλος, Ίλiα Λιβυκού, Μίμης Φωτόπουλος, Βαγγέλης Πρωτοπαππάς, Γεωργία Βασιλειάδου. ΥΠΟΘΕΣΗ: Ο Β Παγκόσμιος Πόλεμος έχει τελειώσει, αλλά η Ελλάδα ταλανίζεται μέσα στη δίνη του Εμφυλίου. Ένα φιλήσυχο ανθρωπάκι, ο μικρονοικοκύρης Θόδωρος, δεν βλέπει καθόλου με καλό μάτι φίλους και γείτονες να διαπληκτίζονται συνεχώς για τα πολιτικά και να αντιδικούν με το παραμικρό. Έτσι κάποιο μεσημεράκι, καθώς λαγοκοιμάται στην πολυθρόνα του, βλέπει ένα εφιαλτικό όνειρο. Οι Γερμανοί, που μόλις έφυγαν, ξανάρχονται και ανακαταλαμβάνουν την Ελλάδα, επιβάλλοντας την τάξη την οποία οι ελεύθεροι πλέον Έλληνες δεν είναι σε θέση να δεχτούν και να τηρήσουν. Το δίδαγμα; « Ε βρε!… βούρδουλας που σας χρειάζεται, αφού αντί να γευθείτε την ελευθερία και την κοινωνική ειρήνη, επιδίδεστε σε ατέρμονες αλληλοφαγωμάρες!»

ΤΕΤΑΡΤΗ 27 & ΠΕΜΠΤΗ 28  ΙΟΥΛΙΟΥ/ 9- 11μμ / Η ΕΠΟΧΗ ΤΩΝ ΠΑΓΕΤΩΝΩΝ 5 ( ICE AGE: COLLISION COURSE) / Animation 2016 / Διάρκεια: 95/ ΚΑΤΑΛΛΗΛΗ /ΜΕΤΑΓΛΩΤΤΙΣΜΕΝΟ/ σκηνοθεσία Μάικ Θερμάγιερ, Γκέιλεν Τσου. ΥΠΟΘΕΣΗ: | Έγχρ. | Διάρκεια: 95. ΥΠΟΘΕΣΗ:  Ο Σκρατ ανακαλύπτει ένα θαμμένο εξωγήινο διαστημόπλοιο, εκτοξεύεται στο Διάστημα και προκαλεί βροχή μετεωριτών στη Γη. Ο Μάνι και η παρέα του τρέχουν για να γλιτώσουν, ψάχνοντας παράλληλα τρόπο να σώσουν τον πλανήτη.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29 – ΣΑΒΒΑΤΟ 30– ΚΥΡΙΑΚΗ 31 ΙΟΥΛΙΟΥ/ 9- 11μμ & 11- 1μμ/ Η ΦΑΜΙΛΙΑ (El Clan) /Θρίλερ 2016 / Διάρκεια: 110/ σκηνοθεσία Πάμπλο Τραπέρο με τους: Γκιγιέμο Φρανκέλα, Πίτερ Λανζάνι, Λίλι Πόποβιτς ΥΠΟΘΕΣΗ: Μπουένος Άιρες 1983. Η χούντα έχει πέσει και ο Αρχιμήδης Πούτσιο, απόστρατος βασανιστής, δεν έχει αντικείμενο ή….έτσι θέλει να νομίζουμε. Με τη βοήθεια των γιών του και τη σιωπηλή συνενοχή της δασκάλας γυναίκας του και των εφήβων κοριτσιών του ο επιβλητικός πατριάρχης συνεχίζει να «εξαφανίζει» κόσμο. Αυτή τη φορά όμως όχι λόγω των πολιτικών τους φρονημάτων, αλλά για χρήματα. Βραβείο σκηνοθεσίας στη Βενετία.

INFO:
ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΣ «ΜΑΡΘΑ ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗ»
Βύρωνος 69 & Χηλής,  Χαραυγή – Κερατσίνι
Blog:cinemarthakaragianni.wordpress.com
facebook: Σινέ Μελίνα – Σινέ Μάρθα Καραγιάννη
τηλέφωνο: 210 4317270
ΓΕΝΙΚΗ ΕΙΣΟΔΟΣ 3€