ΑΠΕΡΓΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΜΑΣ!

ΑΠΕΡΓΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΜΑΣ!

To PEIRATIKO REPORTAZ ΠΑΝΤΑ ΚΟΝΤΑ ΣΑΣ!

Σάββατο 25 Ιουνίου 2016

ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΩΝ ΔΙΟΙΚΗΤΩΝ Λ/Τ : Ο κ. Αρχηγός αλλα και ο κ. ΥΛΣ έδειξαν για άλλη μια φορά ότι αφουγκράζονται τις αγωνίες μας και λειτουργούν σταθμίζοντας τις υπηρεσιακές ανάγκες χωρίς να υποτιμούν τον παράγοντα άνθρωπο!

www.limenika-nea.blogspo.gr- αναδημοσίευση

Όπως ενημερωθήκαμε μετά από σχετικό αίτημα της ΠΕΑΛΣ με εντολή του  κ. Α ΥΛΣ  κατόπιν έγκρισης του  κ. Αρχηγού ΛΣ-ΕΛ.ΑΚΤ  ενημερώθηκαν  οι  Διοικητές των ΠΕΔΙΛΣ  να μεριμνήσουν προκειμένου τυχόν αλλαγές Διοικητών σε Λ/Τ του ΛΣ να πραγματοποιηθούν μετά το Σεπτέμβρη   ώστε οι αλλαγές  των Διοικητών  εν μέσω της καλοκαιρινής περιόδου με αυξημένο φόρτο εργασίας και αυξημένων υπηρεσιακών αναγκών των Λ/Τ να μην  επηρεάσουν τα στελέχη , τους  Διοικητές και τις υπηρεσίες τόσο στην εκτέλεση των υπηρεσιακών  τους καθηκόντων  όσο και περαιτέρω  τον  οικογενειακό τους προγραμματισμό  .
               Η απόφαση αυτή  συνάδει με τον ανθρωποκεντρικό χαρακτήρα της διοίκησης που πρεσβεύουμε και γι’ αυτό αξίζει ιδιαίτερης μνείας. Ο κ. Αρχηγός αλλα και ο κ. ΥΛΣ επέδειξαν  για άλλη μια φορά ότι αφουγκράζονται τις αγωνίες μας και λειτουργούν  σταθμίζοντας τις υπηρεσιακές ανάγκες χωρίς να υποτιμούν  τον παράγοντα άνθρωπο.