ΑΠΕΡΓΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΜΑΣ!

ΑΠΕΡΓΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΜΑΣ!

To PEIRATIKO REPORTAZ ΠΑΝΤΑ ΚΟΝΤΑ ΣΑΣ!

Τρίτη 31 Μαΐου 2016

Εγκαίνια στην ΑΕΝ Μακεδονίας από Δρίτσα....

Η ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΩΝ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ- ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ
Θοδωρής Δρίτσας EUROKINISSI / ΤΑΤΙΑΝΑ ΜΠΟΛΑΡΗ
Tα εγκαίνια των ανακαινισμένων κτιριακών εγκαταστάσεων της Ακαδημίας Εμπορικού Ναυτικού (ΑΕΝ) Μακεδονίας στη Μηχανιώνα θα πραγματοποιηθούν την Τρίτη, στα οποία θα παραβρεθεί ο υπουργός Ναυτιλίας, Θοδωρής Δρίτσας, συνοδευόμενος από το γενικό γραμματέα του υπουργείου Γιάννη Θεοτοκά, τον αρχηγό του Λιμενικού Σώματος  Σταμάτη Ράπτη και τον πρόεδρο της Ένωσης Ελλήνων Εφοπλιστών(ΕΕΕ) Θεόδωρο Βενιάμη.

Να σημειωθεί ότι το έργο που περιλαμβάνει την ανακαίνιση 6 κτιρίων, υλοποιήθηκε  μέσω δωρεάς που χορήγησε η ΕΕΕ και όπως σημειώνεται σε σχετική ανακοίνωση του υπουργείου Ναυτιλίας,  η Α.Ε.Ν Μακεδονίας εξελίσσεται  ουσιαστικά σε ένα πραγματικό ελληνικό εκπαιδευτικό κέντρο του βορρά στο πλαίσιο της παρεχόμενης Δημόσιας Ναυτικής Εκπαίδευσης.
Στη συνέχεια ο υπουργός στη Θεσσαλονίκη θα επισκεφθεί το Κεντρικό Λιμεναρχείο και θα έχει συνάντηση με εκπροσώπους της Ένωσης Προσωπικού Λιμενικού Σώματος Κεντρικής Μακεδονίας. Κατά τη διάρκεια της επίσκεψής του, θα συναντηθεί, επίσης, με το Διοικητικό Συμβούλιο του ΟΛΘ.
Στο μεταξύ, σήμερα Δευτέρα ο Θ. Δρίτσας πηγαίνει στο Βόλο συνοδευόμενος από το γενικό γραμματέα Λιμένων Χρήστο Λαμπρίδη, προκειμένου όπως, στο πλαίσιο των εκδηλώσεων της «Ναυτικής Εβδομάδας στο Βόλο 2016», παρευρεθεί στην τελετή βράβευσης του Λιμενικού Σώματος από την Ιερά Μητρόπολη Δημητριάδος και Αλμυρού. Για το σκοπό αυτό βρίσκονται ήδη στο Βόλο ο αρχηγός του Λιμενικού Σώματος Σταμάτης Ράπτης και ο Α' υπαρχηγός αντιναύαρχος Θεόδωρος Κλιάρης.