ΑΠΕΡΓΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΜΑΣ!

ΑΠΕΡΓΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΜΑΣ!

To PEIRATIKO REPORTAZ ΠΑΝΤΑ ΚΟΝΤΑ ΣΑΣ!

Σάββατο 28 Μαΐου 2016

. Καλό ταξίδι Γιάννη Κουτελιέρη- φίλε δεν θα σε ξεχάσουμε!

http://now24.gr- αναδημοσίευση

Καλό ταξίδι Γιάννη Κουτελιέρη

Σάββατο, 28 Μαΐου 2016


Ξαφνικά η κακή είδηση για τον καλό συνάδελφο Γιάννη Κουτελιέρη  έφθασε σε όλους μας σήμερα το πρωί.
Η καρδιά του τον πρόδωσε λίγοι πριν αναχωρήσει για την Τήνο. Θα πήγαινε να ανάψει ένα κερί μαζί με τη γυναίκα του και να περνούσε το Σαββατοκύριακο εκεί.
Δεν είχε προλάβει το πλοίο στη Ραφήνα να σηκώσει τις άγκυρες. Ο Γιάννης Κουτελιέρης, μόλις είχε καθίσει στη θέση του. Δεν είχαν περάσει 40 δευτερόλεπτα, έβγαλε μια κραυγή και έγειρε.

Η γυναίκα του αλλά και ο συνάδελφος Άρης Γαλανόπουλος που ήταν μαζί του φώναξαν ένα γιατρό που ταξίδευε με το ίδιο πλοίο.
Του έκαναν μαλάξεις αλλά τίποτα. Λίγο αργότερο στο Λαϊκό νοσοκομείο οι γιατροί ανέφεραν ότι είχε πεθάνει πριν φθάσει εκεί.
Ο Γιάννης Κουτελιέρης ήταν ένας από τους 21 δημοσιογράφους που ψήφιζε για το Αυτοκίνητο της Χρονιάς για την Ελλάδα.
Τελευταία φορά συναντηθήκαμε την Τετάρτη, στα Μέγαρα, στην εκδήλωση  της Honda για το Type R.
Χαμογελαστός και ευδιάθετος μιλήσαμε για το αγωνιστικό αυτοκίνητο αλλά και για το θεσμό του Αυτοκινήτου που τα τελευταία δέκα χρόνια βρέθηκε αρκετές φορές στο Διοικητικό Συμβούλιο.
Τι μαύρη είδηση και αυτή πρωί πρωί. Η καρδιά του σταμάτησε ξαφνικά. Δεν πρόλαβε να πει ούτε μια λέξη στη γυναίκα του που βρισκόταν δίπλα του.
Τα θερμά συλλυπητήρια στην γυναίκα του Λίτσα. Στα δύο του παιδιά. Να το θυμούνται.
Καλό σου ταξίδι Γιάννη
Η ημερομηνία κηδείας κλπ δεν είναι ακόμη γνωστή .
Ο Γιάννης Κουτελιέρης , ήταν τακτικό μέλος της ΕΣΗΕΑ, αρχισυντάκτης ύλης στην ημερήσια οικονομική εφημερίδα ΕΞΠΡΕΣ. Με μακροχρόνια εμπειρία στο χώρο του αυτοκινήτου διετέλεσε από τον Οκτώβριο του 1985 έως τον Αύγουστο του 1992 Διευθυντής Σύνταξης στο περιοδικό «ΑΥΤΟ ΕΞΠΡΕΣ». Από το 1992 έως και σήμερα επιμελείται της ύλης του εβδομαδιαίου δισέλιδου ειδικού αφιερώματος για την αγορά αυτοκινήτου στην εφημερίδα ΕΞΠΡΕΣ.

Π.Χ