ΑΠΕΡΓΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΜΑΣ!

ΑΠΕΡΓΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΜΑΣ!

To PEIRATIKO REPORTAZ ΠΑΝΤΑ ΚΟΝΤΑ ΣΑΣ!

Παρασκευή 22 Ιανουαρίου 2016

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΝΑΤ: Προκήρυξη νέας 48ωρης απεργίας για τις 27/1 και 28/1 συμπαρατασσόμενοι με τους ναυτεργάτες!!!

Δελτίο Τύπου ΣΥΝΑΤ 22/01/2016

    Πειραιάς 2201-2016
                                                                                               
Η Γενική Συνέλευση του Συλλόγου Υπαλλήλων ΝΑΤ στη σημερινή συνεδρίαση αποφάσισε την αναστολή των απεργιακών κινητοποιήσεων και προκήρυξη νέας 48ωρης απεργίας για τις 27/1 και 28/1 συμπαρατασσόμενοι με τους ναυτεργάτες.

Οι εργαζόμενοι με την 11ήμερη απεργία τους αποδεικνύουν ότι δεν πρόκειται να υποχωρήσουν παρά τις παραπλανητικές προσπάθειες των υπουργών οι οποίοι διερωτώνται για την έντονη αντίδρασή μας.

Το ΝΑΤ όπως και το λιμάνι του Πειραιά ήταν τα λάβαρα με τα οποία η σημερινή κυβέρνηση έπεισε τους εργαζομένους να την ψηφίσουν. Και ακριβώς αυτά τα λάβαρα τα ξεπουλά με τον πιο ταπεινωτικό τρόπο, όχι μόνο αυτοαναιρούμενη αλλά προσπαθώντας να μας πείσει ότι όλα αυτά γίνονται και για το συμφέρον μας.

Οι εργαζόμενοι στο ΝΑΤ θα συνεχίσουμε τον αγώνα μας με κάθε μέσο και θα τα καταφέρουμε όπως και στο παρελθόν να ανατρέψουμε τις αποφάσεις της κυβέρνησης, έστω κι αν χρειαστεί να μείνουμε μόνοι να αγωνιζόμαστε.

Καλούμε για μια ακόμη φορά την ΠΝΟ, τους ναυτεργάτες, τους συνταξιούχους ναυτικούς, τους εργαζόμενους στην ΕΣΤΙΑ Ναυτικών, στον ΕΛΟΕΝ και σε όλους τους εμπλεκόμενους με την ναυτιλία σε κοινό μέτωπο για να αντιμετωπίσουμε τον κυβερνητικό Αρμαγεδδώνα.

Παράλληλα αποφασίστηκε η σύγκληση Γενικής Συνέλευσης των υπαλλήλων του ΝΑΤ την Πέμπτη 28-1-2016 και ώρα 11.00π.μ. προκειμένου να γίνει ενημέρωση και να ληφθεί εκ νέου απόφαση για την συνέχιση των κινητοποιήσεων και την κλιμάκωση των ενεργειών.

Δεν υποστέλουμε τον αγώνα μας
Δεν υποχωρούμε από τα δίκαια αιτήματά μας
ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΤΟΥ ΝΑΤ
ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΤΟΥ ΚΕΑΝ , ΤΩΝ ΤΑΜΕΙΩΝ ΠΡΟΝΟΙΑΣ, ΤΟΥ ΕΛΟΕΝ.

                                                                                                                        Το Δ.Σ.