ΑΠΕΡΓΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΜΑΣ!

ΑΠΕΡΓΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΜΑΣ!

To PEIRATIKO REPORTAZ ΠΑΝΤΑ ΚΟΝΤΑ ΣΑΣ!

Πέμπτη 31 Δεκεμβρίου 2015

Η αλήθεια ,τελευταία μέρα του 2015, θα είναι, όπως πάντα πικρή. Αλλά, αυτην υπηρετούμε.Κι αυτο δεν το διαπραγματευόμαστε για χατήρι κανενός!

Πέμπτη 31 Δεκεμβρίου 2015

7 ΧΡΟΝΙΑ PEIRATIKO REPORTAZ- ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ ΠΕΙΡΑΤΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ
Να τα πούμε λοιπόν τα...κάλαντα.
Να τα πάρει μαζί του το 2015. 
Αν και δεν ελπίζω κάτι να αλλάξει προς το καλύτερο...τη νέα χρονιά...
Στις μεταθέσεις και στις προσφυγές έγιναν πολλές αδικίες, για τις οποίες,  φυσικά και δεν είχε ιδέα, ο υπουργός, Θ.Δρίτσας.( εγώ είμαι πραγματική φίλη και δίκαιη. Οχι κόλακας και γλειφτρόνι, όπως κάποιοι δίπλα σου... Να τους χαίρεσαι)...
Ο αρχηγός, ο κ. Αθανασόπουλος λογικά θα έπρεπε να γνωρίζει....
Η αλήθεια είναι,  πωςκάποιοι από το  προεδρείο της
ΠΟΕΠΛ.Σ,   που δεν γνωρίζουν  τον συνδικαλιστικό τους ρόλο, έκαναν  πάρα πολλά και πολύ μεγάλα  λάθη.( έπρεπε να "χτυπήσουν" και Θεσσαλονίκη κι αλλού. Αλλά,  αυτά είναι πολύ λυπηρά πράγματα)...
Λάθη όμως έκανε και το προεδρείο της ΠΕΑΛΣ.
Ουδείς εξαιρείται εφόσον υπάρχουν στοιχεία...

Εχουμε μεταθέσεις άδικες, με υπογραφές και από τους δύο εκπροσώπους τους, υπογραφές σε απόρριψη προσφυγών,  επιεικώς απαράδεκτες.Και αυτό,  από μόνο του,  ως γεγονός είναι θλιβερό.
Ο α υπαρχηγός , για τον οποίο γνωρίζετε όλοι και όλες, ό,τι δεν έχω,  παρά μόνο  κάκιστη σχέση μαζί του, προσπάθησε να είναι δίκαιος και ανθρώπινος.
Ο β υπαρχηγός,  με χαρτάκι ανά χείρας,  μας απογοήτευσε μια για πάντα. Τέλος. Αδικος. Με ανθρώπους με προβλήματα. Εγινε "ταχυδρόμος" ρουσφετιων" και υπήρξε μέσα στα συμβούλια άδικος. Το πολύ "κύριε ελέησον" πάντα με...τρόμαζε. Κι είχα δίκιο. Επιβεβαιώθηκα...για άλλη μια φορά. Κρίμα!
Στις προσφυγές , που,  ο κ. Δρίτσας, ΕΔΩ,  ΣΕ ΜΕΝΑ, ΔΕΣΜΕΥΤΗΚΕ,  ΠΩΣ ΘΑ ΤΙΣ ΕΞΕΤΑΣΟΥΝ ΜΕ ΑΝΟΙΧΤΗ ΚΑΡΔΙΑ, έπαιξε υπεύθυνο συνδικαλιστικό ρόλο, ΕΥΤΥΧΩΣ,  η ΠΕΑΛΣ και το προεδρείο της.
 Διαφορετικά,  θα είχαμε 200 και... αδικίες. Τις γυναίκες, μανάδες , εγκυμονούσες, μονογονεικές αρκετοί τις...κυνήγησαν. Ντροπή...
Εχουν συζύγους, αγαπημένες, μητέρες των παιδιών τους. Σηκώνω τα χέρια ψηλά....( ποιος έφερε με απόσπαση την κοπέλα από την Νάξο στο γραφείο τύπου; Γνωρίζουμε ποιος.... Ευτυχώς σταμάτησε τέτοια προκλητική απόσπαση. Εξη  σου έμειναν ως μέλη; Αληθεύει;)
Τεράστια και τραγική ευθύνη φέρει, όμως και  ο κ. κλαδάρχης Διοίκησης, Σταμάτης Ράπτης κι από κοντά, βεβαίως,  ο διευθυντής  ο Κώστας Λεοντάρας.
ΟΜΩΣ,  Ο ΚΛΑΔΑΡΧΗΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΦΡΟΥΡΟΣ ΣΤΗΝ ΕΙΣΟΔΟ.
ΓΙΑ ΟΛΑ ΕΥΘΥΝΕΤΑΙ...
ΓΙΑ ΟΣΑ ΑΔΙΚΑ ΕΓΙΝΑΝ.
 ΓΙΑ ΟΣΑ ΔΙΚΑΙΑ ΔΕΝ ΕΓΙΝΑΝ...
ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΤΟΥ ΨΗΦΟ,  ΤΗΝ ΑΔΙΚΗ ΣΕ ΚΑΠΟΙΕΣ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ...
Ο Κ.Λεοντάρας ,"παιδί" του κ. Αθανασόπουλου, ( αρχηγέ να αντέχετε την αλήθεια, αν επιθυμείτε 
να είστε ηγέτης) φρόντιζε αυτά, που,  ο αντιναύαρχος ήθελε να γίνουν οπωσδήποτε. 
Επομένως,  ο αρχηγός  δεν έχει καθόλου  καλή σχέση με τον Σταμάτη Ράπτη- ο χαρακτήρας του κ. Ράπτη είναι άκρως αντίθετος με τον μυστικοπαθή, παρτάκια, εγωιστή, φιλόδοξο και ιντριγκαδόρικο χαρακτήρα του κ. Αθανασόπουλου- και πάντα , τα πάντα,  τα κάνει,  ο Κωστάκης. 
Ναι, αλλά,  είσαι κλαδάρχης διοίκησης, κ. Ράπτη κι αυτό , το άθλιο 
αλισβερίσι στην Διοίκηση,  ΘΑ ΈΠΡΕΠΕ ΝΑ ΤΟ ΕΧΕΙΣ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ! 
Υπάρχει και υπουργός. Πιο ψηλά από όλους...
Αναρωτιέμαι,  ο κ.Θοδωρής Δρίτσας γνώριζε;
 Γνωρίζει;
 Ναί ή όχι;( ας απαντήσει, παρακαλούμε πολύ,  ο ίδιος ο κ. υπουργός)
Αγαπητέ κλαδάρχα Διοίκησης ο κ.Νίκος  Πατρινός, δυστυχώς, όσο και να τον εκτιμάς, βλέπει αλλιώς τα πράγματα από σένα  και είναι πολύ φιλόδοξος και καθόλου αληθινός.
Και ως ένστολος. Και ως άνθρωπος.  Με απογοήτευσε πλήρως. Και εμένα .Και πολλούς άλλους ανθρώπους. 
 Πέντε-έξη  από τον πρώτο και κάτω, 
είναι παρτάκηδες όλοι. 
Καλύτερος όλων,  ο κ. Θανάσης Χονδρονάσιος, τουλάχιστον απέναντι στο προσωπικό. Αλήθειες γράφω. Να τις αντέξετε. Ο α υπαρχηγός δεν αδικεί κόσμο. Το λένε δεκάδες λιμενικοί. Κι εφόσον το υποστηρίζουν οι έχοντες άποψη, το γράφω δικαίως... Και έχω τα κότσια και το γράφω, γιατί,  για άλλα,  είμαι κάθετα αντίθετη απέναντι του ...   Για αυτό, όμως, που προσέχει την συμπεριφορά του απέναντι στο προσωπικό, έχω υποχρέωση να το πω...
Από κει και πέρα , κ.αρχηγέ έχεις βαρύτατες ευθύνες,  ΕΣΥ,  ο ίδιος για όλες τις αδικίες. Για τα ρουσφέτια. Τις αποσπάσεις. ΑΥΤΌ ΤΟ.... ΣΕ...ΔΙΆΘΕΣΗ.
 ΓΙΑ ΠΆΡΑ ΠΟΛΛΆ.
 ΚΑΙ  ΩΣ ΑΡΧΗΓΌΣ ΟΦΕΊΛΕΙΣ ΝΑ ΑΝΑΛΆΒΕΙΣ ΤΙΣ ΕΥΘΎΝΕΣ ΣΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟ ΠΑΊΖΕΙΣ   ΆΣΧΕΤΟΣ, ΑΝΉΞΕΡΟΣ, ..."ΑΘΏΑ...ΠΕΡΙΣΤΕΡΆ".
Να ζητήσεις δημοσίως συγνώμη και να διορθώσεις.... ΤΑ ΛΆΘΗ ΚΑΙ ΤΙΣ ΑΔΙΚΙΕΣ ΣΟΥ!
Αυτα,  για την τελευταία μέρα του χρόνου!

ΠΟΠΗ  ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΙΔΟΥ