ΑΠΕΡΓΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΜΑΣ!

ΑΠΕΡΓΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΜΑΣ!

To PEIRATIKO REPORTAZ ΠΑΝΤΑ ΚΟΝΤΑ ΣΑΣ!

Σάββατο 21 Νοεμβρίου 2015

ΚΥΡΙΕ ΥΠΟΥΡΓΕ ΝΑΥΤΙΛΙΑΣ, ΘΟΔΩΡΗ ΔΡΙΤΣΑ ΕΧΕΤΕ ΧΡΕΟΣ, ΜΕ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΣΑΣ, ΝΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΕΤΕ ΤΟΥΣ ΠΑΝΤΕΣ ΠΟΤΕ ΜΠΑΙΝΟΥΝ ΑΥΤΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ, ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΕΣΕΙΣ ΒΟΗΘΑΤΕ ΚΑΙ ΤΟ Λ.Σ ΤΑ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ. ΚΑΙ ΟΠΟΙΟΣΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟΣ ΒΑΖΕΙ...ΠΑΓΙΔΕΣ , ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΠΕΙ ΟΡΙΣΤΙΚΑ ΣΤΟ ΠΕΡΙΘΩΡΙΟ- ΤΟ Λ.Σ ΒΛΑΠΤΕΤΑΙ ΥΠΟΥΡΓΕ ΜΟΥ!!!!



 Σάββατο 21 Νοεμβρίου 2015

PROS PEIRATIKOI@YAHOO.GR
ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΠΡΟΣ ΠΕΙΡΑΤΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

Καλησπέρα σας κυρία Χριστοδουλίδου,
Σας γράφουμε σχετικά με την κατάταξη των επιλαχόντων αξιωματικών και υπαξιωματικών, η οποία δεν έχει πραγματοποιηθεί ακόμα.Σύμφωνα με την υπουργική ανακοίνωση που δημοσιεύτηκε στις 27/8/15 ο υπουργός κ. ΔΡΙΤΣΑΣ  ανακοίνωσε την πρόσληψη 69 σημαιοφόρων και 83 υπαξιωματικών επιλαχόντων και την ΑΜΕΣΗ κατάταξη τους αμέσως μετά τις εκλογές. 
Όπως γνωρίζετε,είμαστε ήδη στα τέλη Νοεμβρίου και δεν υπάρχει καμία επίσημη ανακοίνωση ή έστω επίσημη πληροφόρηση για το πότε θα καταταγούμε.
Αντιθέτως, τηλεφωνούμε από αρχές Οκτώβρη μέχρι και σήμερα στον τομέα εκπαίδευσης και μας πάνε από εβδομάδα σε εβδομάδα ότι δήθεν θα βγει ανακοίνωση για την κατάταξη μας.

Θέλουμε να επισημάνουμε ότι ο υπουργός ΔΕΣΜΕΥΤΗΚΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΤΑΞΗ ΜΑΣ ΕΝΤΟΣ ΤΟΥ 2015!!! 
Παρακαλούμε θερμά τον υπουργό κ.Θεόδωρο Δρίτσα, να λάβει υπόψιν του την επιστολή αυτή και να τηρήσει τον λόγο , τον οποίο έδωσε σε εμάς και τις οικογένειες μας για την κατάταξη μας εντός του 2015και να βγει άμεσα ανακοίνωση κατάταξης!!!
Κυρία Χριστοδουλίδου σας ευχαριστούμε για την ανάδειξη του θέματος μας και σας παρακαλούμε να δημοσιεύσετε την επιστολή μας.

Με εκτίμηση,
Επιλαχόντες αξιωματικοί και υπαξιωματικοί Λ.Σ διαγωνισμών 2014