ΑΠΕΡΓΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΜΑΣ!

ΑΠΕΡΓΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΜΑΣ!

To PEIRATIKO REPORTAZ ΠΑΝΤΑ ΚΟΝΤΑ ΣΑΣ!

Σάββατο 3 Οκτωβρίου 2015

ΠΡΟΣ Θ.ΔΡΙΤΣΑ: Αλλιώς, θυμήσου το δεν θα πάει κανείς στην παραμεθόριο με τα έκτροπα που έχουν κάνει και αν δεν θέλουν να σου τα δείξουν και στα κρύβουν, δεν θα μπορέσουν να τα κρύψουν στα δικαστήρια, ετοιμάζεται μαζική προσφυγή σε αστικά και ποινικά, μη νομίζουν άτι θα τους περάσει , έχει ξυπνήσει ο κόσμος και ξέρει πως το μόνο που έχει να χάσει είναι τα δεσμά του!!!!!!!!!!!

Σάββατο 3 Οκτωβρίο 2015

6,5 ΧΡΟΝΙΑ PEIRATIKO REPORTAZ- ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ ΠΕΙΡΑΤΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ
 
Υπουργέ σου σκάβουν τον λάκκο, σταμάτησε τους!
Σε μια υπηρεσία,  φεύγουν 10 για παραμεθόριο  (από τους 280) άλλοι 10 κανονίζουν και φεύγουν για γύρω γύρω, επίσης,  σε αυτή την υπηρεσία έρχονται 30.
Βάση του ΠΔ,  λογικά αυτή η υπηρεσία είχε έλλειψη 10 άτομα και αυτοί οι 30,  που έρχονται,  έχουν περισσότερα μόρια από τους 20,  που φεύγουν, σωστά;;;;;;
Oταν όμως αυτοί οι 20 που έρχονται έχουν λιγότερα μόρια , ειδικά από τους 10 που πάνε παραμεθόριο, και πολλοί δεν έχουν υπηρετήσει ποτέ σε νησί τι γίνεται;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;
Eπίσης,  οι 10 που πάνε γύρω γύρω,  έχουν λιγότερα μόρια από αυτούς τους 10,  που πάνε παραμεθόριο και πολλοί από αυτούς δεν έχουν πάει ποτέ σε νησί.
Μήπως ισχύει άλλο ΠΔ και δεν το ξέρουμε;;;;;
Οι Θανάσηδες και οι άλλοι σου λένε ότι εφαρμόστηκε ο νόμος, λένε ότι φταις εσύ για την καθυστέρηση των μεταθέσεων και ξέρουν ότι στο μέλλον θα λένε πως ότι λάθη γίνανε γίνανε επί "Δρίτσα".
Δεν θέλουν επιτυχημένο Υπουργό της Αριστεράς. 
Πάρτο πάνω σου και σταμάτησε όλες τις μεταθέσεις τώρα, έτσι και αλλιώς σε σένα το χρεώνουν, έτσι και αλλιώς από Ιούνιο που λέει ο νόμος πήγε Οκτώβρης, βγάλτε καινούργιο ΠΔ αξιοκρατικό και προχώρα ακάθεκτος. 
Αλλιώς,  θυμήσου το δεν θα πάει κανείς στην παραμεθόριο με τα έκτροπα που έχουν κάνει και αν δεν θέλουν να σου τα δείξουν και στα κρύβουν,  δεν θα μπορέσουν να τα κρύψουν στα δικαστήρια, ετοιμάζεται μαζική προσφυγή σε αστικά και ποινικά, μη νομίζουν άτι θα τους περάσει , έχει ξυπνήσει ο κόσμος και ξέρει πως το μόνο που έχει να χάσει είναι τα δεσμά του!!!!!!!!!!!