ΑΠΕΡΓΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΜΑΣ!

ΑΠΕΡΓΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΜΑΣ!

To PEIRATIKO REPORTAZ ΠΑΝΤΑ ΚΟΝΤΑ ΣΑΣ!

Παρασκευή 4 Σεπτεμβρίου 2015

Τους μαυραγορίτες, λήστρχους και κλεφταράδες, στο λιμάνι του Πειραιά μόλις αποβιβάζονται οι πρόσφυγες δεν τους βλέπει ο κολλητός του Αθανασόπουλου, ο Κεντρικός Λιμενάρχης Ζαφειρίου- Κλειστά μάτια και τουμπεκί, κ. Χρήστο Ζώη!!!!

Παρασκευή 4 Σεπτεμβρίου 2015
Γυρίστε στο άλλο πλευρό κ. Ζώη.Θα...πιαστείτε κοιμώμενος στο ένα...Η κ. πρωθυπουργός δεν βλέπει; Δεν διαβάζει; Δεν ακούει;;;;;

6,5 ΧΡΟΝΙΑ PEIRATIKO REPORTAZ- ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ ΠΕΙΡΑΤΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

 Ο κ  Χρήστος Ζαφειρίου κοιμάται ύπνο βαθύύ ή κάνει τα στραβά μάτια;;; Πάντως,  το καθήκον του δεν το πράττει κι αυτό είναι επιλήψιμο.
Οι μαυραγορίτες έχουν ρημάξει τους Σύρους πρόσφυγες στο λιμάνι του Πειραιά, μόλις καταφθάνουν. 
Αλλά,  ο εκλεκτός του αρχηγού, εκ Θεσσαλονίκης,  κ. Ζαφειρίου  έχει κλειστά αυτιά και μάτια και δεν βεβαιώνει παραβάσεις. Δεν βγάζει έξω συνεργεία. Δεν κάνει απολύτως τίποτα. Ντροπή και ξεφτίλα.
Κύριε Αντιπεριφερειάρχα Πειραιά, Γιώργο Γαβρίλη στείλε ΕΣΥ σήμερα και κάθε μέρα τα συνεργεία σου,  γιατί ο αρχηγός, ο Κεντρικός Λιμενάρχης και οι λοιποί αρχιχρυσοκλαράτοι κάνουν αιωνίως...διακοπές!!!

ΠΟΠΗ ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΙΔΟΥ
Υ.Γ Μην μού πείτε,  αδιάφθορε κ. Γκόνια,  πως ΕΔΩ δεν έχουμε παράβαση καθήκοντος; Κι αν βεβαιώνονται πρόστιμα, αν γίνονται συλλήψεις και σαφάρι ελέγχων , γιατί δεν το ανακοινώνουν;;;;