ΑΠΕΡΓΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΜΑΣ!

ΑΠΕΡΓΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΜΑΣ!

To PEIRATIKO REPORTAZ ΠΑΝΤΑ ΚΟΝΤΑ ΣΑΣ!

Πέμπτη 3 Σεπτεμβρίου 2015

ΟΙ ...ΑΔΙΑΦΘΟΡΟΙ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΝΑ ΣΧΗΜΑΤΙΖΟΥΝ ΔΙΚΟΓΡΑΦΙΕΣ, ΤΙ ΑΛΛΟ ΠΡΑΤΤΟΥΝ; ΕΛΕΤΕ ΕΙΛΙΚΡΙΝΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ: AΠΟΛΥΤΩΣ ΤΙΠΟΤΑ. Η ΜΑΛΛΟΝ ΕΝΩ ΑΝΗΚΟΥΝ ΣΤΟΝ ΥΠΟΥΡΓΟ. ΕΚΤΕΛΟΥΝ ΔΙΑΤΑΓΕΣ ΥΠΟΥΡΓΟΥ ΚΑΙ...Ο,ΤΙ ΜΠΟΡΟΥΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΥΜΦΕΡΕΙ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΤΟ...ΚΟΥΚΟΥΛΩΝΟΥΝ!

Πέμπτη 3 Σεπτέβρη 2015

 6,5 ΧΡΟΝΙΑ PEIRATIΚO REPORTAZ- ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ ΠΕΙΡΑΤΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

 Είναι πραγατικά όλοι οι αδιάφθοροι του Λ.Σ , αδιάφθοροι με βούλα και σφραγίδα; ΕΡΩΤΗΜΑ ΘΕΤΟΥΜΕ...
Το ψάρι βρωμάει πάντα από το κεφάλι...ΛΈΜΕ ΕΜΕΙΣ, ΤΩΡΑ...
Ο διευθυντής και το Γραφείο Εσωτερικών Υποθέσεων ανήκουν στον υπουργό και ο κ. Γκόνιας δίνει, όπως μας καταμαρτυρούν πολύ καλές και αξιόπιστες πηγές-  αναφορά και λαμβάνει διαταγές από τον κ. Αθανασόπουλο. 
Μπουρδούκλωσαν και τον κ. Δρίτσα,  πρώτες μέρες,  εκεί στις αρχές Φεβρουαρίου και χωρίς να περάσει, σύμφωνα με τον νόμο από την Επιτροπή Θεσμών και Διαφάνειας της Βουλής- έτσι άλλωστε μου έλεγε κι εμένα προσωπικά, πως θα γινόταν,  ο ίδιος, κ. Γκόνιας, πάσαρε στον υπουργό ,  ο αρχηγός παράταση θητείας διευθυντή για ένα χρόνο- έπρεπε να είχε φύγει τέλη Δεκεμβρίου 2014,  ο κ, Γκόνιας- γνωστός και για τις κουμπαριές του- την υπέγραψε ο κ. Δρίτσας κι αν μας τα λένε,  σωστά οι νομικοί, ο ΘΟΔΩΡΗΣ ΔΡΙΤΣΑΣ παρανόμησε.ΚΑΝΟΝΙΚΌΤΑΤΑ.
 Ελαφρώς. Βαρέως. Παρανόμησε. Έτρωγε τόσο παραμύθι από τον θεσμό-αρχηγό που πήρε και στις τσέπες του, για νάχει να πορεύεται μες τα ψέμματα και τα παραμύθια. Η αληθεια και ο αγώνας κατά της διαπλοκής και της διαφθοράς ΑΠΑΙΤΕΙ παντελόνια επί της ουσίας. Οχι για ζεστασιά, φίλε!

Αριστερός πολιτικός κι όταν έμπαινε στο γραφείο του ο θεσμός Αθανασόπουλος , σηκώνοταν όρθιος ο υπουργός. 
Κι έφυγε, ο ΔΡΙΤΣΑΣ,  χωμένος στα ψέμματα και ΑΝΎΠΟΠΤΟΣ ΕΥΚΟΛΌΠΙΣΤΟΣ Η ΕΝΤΕΛΩΣ ΑΦΕΛΗΣ ΓΙΑ   τις ...ύποπτες δουλειές των ανθρώπων, που υποστήριζε ή έφερε μαζί του, πλην δύο.
Οι άλλοι, αφού δεν τον οδήγησαν ακόμα  στη Δικαιοσύνη,  τον φίλο μου τον Θοδωρή, απορώ και λέω: είχε άγιο.
Και σκέφτεται,  τώρα, μου λένε,  να μην κατέβει,  λόγω ξεπουλήματος λιμανιού και απαίτηση δανειστών τοκογλύφων για μείωση της οργανικής σύνθεσης στα επιβατηγά της ακτοπλοίας...
ΟΛΑ ΤΑ ΑΛΛΑ,  ΔΕΝ ΤΑ ΘΥΜΑΤΑΙ; ΑΜΝΗΣΙΑ;  ΤΙ ΔΕΝ ΕΚΑΝΕ: ΤΙΠΟΤΑ.
ΕΠΕΤΡΕΨΕ ΣΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΕΠΤΑΜΗΝΟ...ΠΑΡΤΥ!!! 
ΤΙ ΕΚΑΝΕ; ΜΙΑ ΤΡΥΠΑ ΣΤΟ ΝΕΡΟ! ΛΙΓΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ.
Τι έκαναν, λοιπόν,  οι αδιάφθοροι επί Γκόνια, γιατί και επί Σαρηγιάννη Κοσκοτάνθρωπου, γνρίζουμε καλά, 
..Εκαναν  μόνο δικογραφίες και κουκούλωναν δικούς τους ή κατόπιν εντολών. Και στρίμωχναν κανέναν...ψψιλικατζή...
70 τόσα τηλέφωνα στη Λέρο, όχι βρε παιδιά πταισματάκι είναι. Μπορεί να καλούσε κανένα...αμόρε. Οι Καρ- τέτοιοι , μέχρι τα μπούνια. Και είχες την απαίτηση να καταθέσει σε σένα ο Β.Λαμπρόπυλος. Οχι κύριε , ΣΕ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΙΣ.....ΚΑΤΑΘΕΤΟΥΝ ΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ.
ΓΙΑΤΙ ΚΙ ΕΓΩ,  ΠΟΥ ΕΧΩ ΚΑΤΑΘΕΣΕΙ ΤΟΣΕΣ ΦΟΡΕΣ ΣΕ ΣΑΣ, 
ΤΙ ΚΑΝΑΤΕ: ΣΤΡΙΒΕΙΝ ΔΙΑ ΤΟΥ ΑΡΡΑΒΩΝΟΣ...
Αφήστε  μας, λοιπόν...
Παρα τρίχα,  να με συλλαμβάνετε κι εμένα,  τότε, που ο κ. χοντρο-μπιφτεκάκιας και ο κ. Μπαλτ. με οδήγησαν στην Κρατική Ασφάλεια και εισέπραξαν ένα μεγαλοπρεπέστατο και ηρωικό ΟΧΙ από μια δημοσιογράφο, που φοράει τα γαλόνια, που τις έδωσαν,  οι λαός, οι εργαζόμενοι και όλοι οι λιμενικοί!!!
Και η εναλλακτική , ήταν ο κ. Νίκος από τις Κυκλάδες...Παναγιά μου Εκατονταπυλιανή, Παναγία της Τήνου, Σιέττο τενίστα και λοιποί, τρελαθήκατε τελείως ώρε; Ναι ή όχι.
Από το κακό στο χειρότερο...
Σκούπα....

ΠΟΠΗ ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΙΔΟΥ