ΑΠΕΡΓΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΜΑΣ!

ΑΠΕΡΓΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΜΑΣ!

To PEIRATIKO REPORTAZ ΠΑΝΤΑ ΚΟΝΤΑ ΣΑΣ!

Κυριακή 2 Αυγούστου 2015

ΓΙΑΤΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΚΑΙ ΕΝΣΤΟΛΟΙ!

Κάθε   μέρα , κάθε βάρδια , κάθε περιπολία , που περνάει στην Κω , νομίζεις ότι τα έχεις δει και ζήσει όλα , τα πάντα  Όμως,  αυτός ο ψεύτης κόσμος συνέχεια σε διαψεύδει .
 Στην πρωινή περιπολία σήμερα γίνανε πράγματα και θαύματα .
1) Συνάδελφος μας και μέλος της πρωινής περιπολίας σε προσπάθεια διάσωσης παράνομων μεταναστών , έπεσε στην θάλασσα . ΓΙΑ 3 ΔΕΥΤΕΡΌΛΕΠΤΑ ΚΟΠΗΚΕ ΤΟ ΝΗΜΑ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ . ΑΝΑΤΡΙΧΙΑΣΤΙΚΑ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΑ . Ο ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΣ ΜΑΣ ΠΟΥ ΕΙΜΑΣΤΕ ΩΡΕΣ - ΜΕΡΕΣ - ΜΗΝΕΣ - ΚΑΙ ΜΕ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΧΡΟΝΙΑ ΜΑΖΙ ΓΙΑ ΑΠΕΙΡΕΣ ΩΡΕΣ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΝΑ ΠΗΓΑΙΝΕΙ ΣΤΟΝ ΒΥΘΟ ΤΗΣ ΘΑΛΑΣΣΑΣ . Ευτυχώς χάρη στην ψυχραιμία του και την ικανότητα του στο κολύμπι επανήλθε στην επιφάνεια της θάλασσας όπου και τον περισυνελλέξαμε άμεσα . Α Ν Α Τ Ρ Ι Χ Ι Α Σ Τ Ι Κ Α     Σ Υ Ν Α Ι Σ Θ Η Μ Α Τ Α

2) Η συγκομιδή μαχαιριών με δολοφονικές λάμες συνεχίζετε με αμείωτο ρυθμό . Τυλιγμένο σε κουβέρτα το αριστερό , αυτό όντως έτοιμο για χρήση . Άπλα δείτε μέτρο σύγκρισης με το χθεσινό .
3) Αλλά και η εναλλαγή συναισθημάτων γίνεται με απίστευτα γρήγορους και σε πολύ έντονους ρυθμούς . Στην αμέσως επόμενη επιχείρηση διάσωσης μεταναστών μετά από λίγο σε βάρκα 2,5 μετρων 7 άτομα μέσα με κουπιά από Τουρκικές ακτές , ΓΙΑ ΤΕΤΟΙΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΜΙΛΑΜΕ , ένας νεαρός Σύρος όταν τον ανεβάσαμε στο σκάφος μας , άρχισε να κλαίει από απίστευτη συγκίνηση γιατί σώθηκε . Όταν τον αποβιβάσαμε στο Λιμάνι της Κω , λίγο μετά την καταγραφή των στοιχείων του έφευγε ξυπόλυτος για την πόλη . Τον είδαμε και του είπε συνάδελφος μας πήγαινε πάρε τα παπούτσια σου από τη πλαστική βάρκα που είχαμε περισυνέλεξει και μετά τον ρωτήσαμε που θέλει να πάει , αν έχει σπουδάσει . Μας είπε για τις σπουδές του , αλλά επειδή είδε και ένιωσε ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ το ενδιαφέρον μας , έβαλε τα κλάματα και ευχαριστώντας μας μέσα από την καρδιά του τράβηξε και αυτός τον δρόμο για την ΔΙΚΗ ΤΟΥ ΙΘΑΚΗ . 
Πραγματικά στιγμές που είναι πολύ δυνατές που σου μένουν για πάντα χαραγμένες στην μνήμη σου . Είμαι πολύ τυχερός που ζω τέτοιες καταστάσεις , γιατί μόνο καλύτερο άνθρωπο μπορούν να σε κάνουν .
ΓΙΑΤΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΚΑΙ ΕΝΣΤΟΛΟΙ .
Αυτές οι αναρτήσεις έχουν ένα και μόνο στόχο . Όλοι να μάθουν τον Γολγοθά που τραβούν εδώ οι συνάδελφοι και κατ ΄ επέκταση σε όλο το Ανατολικό Αιγαίο . 
Μήπως και κάποια στιγμή ιδρώσει το αυτί κάποιου και ασχοληθεί με το ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΤΙΚΟ ΣΟΒΑΡΑ ΠΡΙΝ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΡΓΑ ΚΑΙ ΑΡΧΙΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΜΕΤΡΑΜΕ ΝΕΚΡΟΥΣ ΕΙΤΕ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΕΙΤΕ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΥΣ
  ΓΙΑΤΊ  
ΚΥΡΙΟΙ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΚΑΙ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗΣ ΗΓΕΣΙΑΣ ΕΚΕΙ ΟΔΗΓΟΥΜΑΣΤΕ ΜΕ ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΗ ΑΚΡΙΒΕΙΑ