ΑΠΕΡΓΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΜΑΣ!

ΑΠΕΡΓΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΜΑΣ!

To PEIRATIKO REPORTAZ ΠΑΝΤΑ ΚΟΝΤΑ ΣΑΣ!

Δευτέρα 6 Ιουλίου 2015

Εξάρθρωση εγκληματικής οργάνωσης που διακινούσε ναρκωτικά- Λ.Σ!

Η εφημερίδα των συντακτών- αναδημοσίευση
Περιπολικό αστυνομίας EUROKINISS/ ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ
Πέντε Έλληνες συνελήφθησαν στη Θεσσαλονίκη και ένας ακόμα αναζητείται μετά από μια οργανωμένη επιχείρηση του Λιμενικού Σώματος με την κατηγορία της σύστασης και συμμετοχής σε εγκληματική οργάνωση και παράβαση του νόμου περί ναρκωτικών.
Πρόκειται για έναν 22χρονο, έναν 31χρονο και έναν 65χρονο που κατηγορούνται για σύσταση και συμμετοχή σε εγκληματική οργάνωση και παράβαση του νόμου περί ναρκωτικών, παράβαση του νόμου περί όπλων και για κυκλοφορία παραχαραγμένων νομισμάτων κατά περίπτωση και επίσης για δυο ανήλικους που κατηγορούνται για παράβαση του νόμου περί ναρκωτικών.
Σύμφωνα με το υπουργείο Ναυτιλίας σε έλεγχο που έγινε στους δύο ανηλίκους το πρωί της Κυριακής στην Α΄προβλήτα του λιμανιού της Θεσσαλονίκης βρέθηκε και κατασχέθηκε μια συσκευασία κόκκινου χρώματος με την επωνυμία «GLAMOUR 1G» η οποία περιείχε φυτικά αποσπάσματα βοτάνων και αιθέριων ελαίων άγνωστης προέλευσης, με ρητή αναγραφή απαγόρευσης πώλησης σε ανηλίκους.
Στη συνέχεια, σε έλεγχο που πραγματοποιήθηκε σε κατάστημα ψιλικών στην πόλη της Θεσσαλονίκης, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 81 συσκευασίες διαφόρων χρωμάτων με την ονομασία «GLAMOUR 1G» 1.120 ευρώ, ένα πλαστό χαρτονόμισμα των 50 ευρώ, ένα σπρέι πιπεριού, καθώς και μία πίπα εισπνοής ναρκωτικών ουσιών. Λίγες ώρες αργότερα, συνελήφθησαν έξω από το κατάστημα ως συνεργοί, δύο υπάλληλοι, ένας 22χρονος και ένας 65χρονος.
Επίσης παρουσία δικαστικού λειτουργού και σκύλου ανίχνευσης ναρκωτικών ουσιών της ΕΛ.ΑΣ. έγινε έρευνα στο σπίτι ενός Έλληνα, ο οποίος και αναζητείται στο πλαίσιο του αυτοφώρου που φέρεται ως ιδιοκτήτης του καταστήματος ψιλικών, όπου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν το χρηματικό ποσό των 365,50 ευρώ και τρεις συσκευασίες «GLAMOUR 1G». Στη συνέχεια ακολούθησε κι άλλη έρευνα έρευνα στο σπίτι ενός 65χρονου, όπου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν συνολικά 1.804 συσκευασίες «GLAMOUR 1G» καθώς και 15.360 ευρώ σε διάφορα χαρτονομίσματα.
Οι ουσίες που κατασχέθηκαν πρόκειται να αποσταλούν στο Γενικό Χημείο του Κράτους, από τη Λιμενική Αρχή Θεσσαλονίκης που διενεργεί την προανάκριση κατά την αυτόφωρη διαδικασία.