ΑΠΕΡΓΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΜΑΣ!

ΑΠΕΡΓΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΜΑΣ!

To PEIRATIKO REPORTAZ ΠΑΝΤΑ ΚΟΝΤΑ ΣΑΣ!

Τετάρτη 13 Μαΐου 2015

Υπογράφηκε από το υπουργείο Οικονομικών το κονδύλι και ξεκινά,( μάλλον από Δευτέρα), η καταβολή του δώρου Πάσχα από τον Οίκο Ναύτου για τους ναυτικούς όλων των πλοίων της Nel Lines και για τους ναυτικούς του "Παναγία Τήνου", μετά από απόφαση του αν.υπουργου, Θ.Δρίτσα!

Τετάρτη 13 Μαΐου 2015

 6 ΧΡΟΝΙΑ PEIRATIKO REPORTAZ- ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ ΠΕΙΡΑΤΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

Οπως πληροφορηθήκαμε, πριν λίγη ώρα από τον γενικό γραμματέα της ΠΕΝΕΝ, κ. Νίκο Κροκίδη, υπογράφηκε από το υπουργείο Οικονομικών το κονδύλι και ξεκινά πιθανότατα,  από Δευτέρα,  από τον Οίκο Ναύτου, η καταβολή του δώρου Πάσχα για τους ναυτικούς του πλοίου ΠΑΝΑΓΙΑ ΤΗΝΟΥ, αλλά και για τους απλήρωτους ναυτεργάτες των πλοίων
της Nel Lines, οι οποίοι βρίσκονται σε επίσχεση εργασίας. Αφορά τους ναυτικούς του ΜΥΤΙΛΗΝΗ, στο Καρλόβασι, του ΤΑΞΙΑΡΧΗΣ, στο λιμάνι του Λαυρίου και όλους τους ναυτεργάτες των πλοίων της NEL , στο Νέο Μώλο Δραπετσώνας.


Το δώρο είναι 350 ευρώ για τους έγγαμους και 300 ευρώ για τους άγαμους.
Σημειώνεται,  πως, το δώρο για τους ανέργους δίνεται σε όλους τους παραπάνω ναυτικούς, με απόφαση-παρέμβαση του αν.υπουργού Ναυτιλίας, Θοδωρή Δρίτσα.
Για αυτό και αρκετοί ναυτεργάτες, που το περίμεναν, γιατί,  για αυτούς κι αυτό το μικρό ποσό  είναι μία ανάσα, μιλώντας, στο peiratiko reportaz  ευχαριστούν τον κ. Δρίτσα και του ζητούν να πάρει δραστικά μέτρα,  άμεσα , προκειμένου να τους καταβάλλει, η εταιρεία, τις δεδουλευμένες αποδοχές τους...ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΟΥΝ ΑΛΛΟ!

ΠΟΠΗ ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΙΔΟΥ