ΑΠΕΡΓΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΜΑΣ!

ΑΠΕΡΓΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΜΑΣ!

To PEIRATIKO REPORTAZ ΠΑΝΤΑ ΚΟΝΤΑ ΣΑΣ!

Πέμπτη 21 Μαΐου 2015

Αν είναι δυνατόν: Συνδικαλιστές, που θέλουν να γίνουν και πρόεδροι , απειλούν με μηνύσεις συναδέλφους τους για αρνητικά σχόλια στο FB!

Πέμπτη 21 Μαΐου 2015

6 ΧΡΟΝΙΑ PEIRATIKO REPORTAZ- ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ ΠΕΙΡΑΤΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

Μήπως,  αγαπητοί , καβαλήσατε το καλάμι της...εξουσίας, ελέω του μπάρμπα-Θανάση και τρέχετε;
Ακόμα δεν γίνατε χαλίφηδες και βιαστήκατε να αρχίσετε τις απειλές;;;
Καταρχήν ,αγαπητέ νησιώτη-ξέρεις ΕΣΥ-  οι συνδικαλιστές δεν μηνύουν ποτέ συναδέλφους τους, ότι κι αν έχει γίνει... Αυτό είναι κανόνας.

Εκτός κι  αν ο άέρας στον Πειραιά,  σε έχει κάνει άλλον... άνθρωπο και μπρος στην εξουσία, που επιδιώκεις, δεν καταλαβαίνεις τι κάνεις.
Μπαινοβγαίνετε στο γραφείο του μεγάλου, μαθαίνω και λέτε πολλά. Και δεν το μαθαίνουμε μόνο εμείς.
Στο peiratiko reportaz , που κάποτε σε στήριξε και τώρα,  το ...υβρίζεις,  υπάρχει μία και μοναδική πεποίθηση: στηρίζουμε τους λιμενικούς έναντι όποιων τους κάνουν  κακό...Με όποιον τρόπο.
Είσαι και αγνώμων...Κι αυτό δεν συγχωρείται με τίποτα...
Γίνεσαι ίδιος με αυτούς που κατέκρινες.
 Το προεδριλίκι  όμως απαιτεί  σύνεση, ψυχραιμία, άψογη συμπεριφορά, λογική, σεμνότητα και ταπεινότητα. Και όχι επισκέψεις στα ψηλά πατώματα του υπουργείου, απειλές, μαγκιές και απερισκεψίες...
Αλλά,  δεν έχεις καταλάβει, πως,  εκτός από τον... μεγάλο, που σε βοηθά και τον βοηθάς,εκεί μέσα, υπάρχουν και συνετοί και ηθικοί άνθρωποι...
Επειδή είμαστε, λοιπόν,  εδώ, όπως κάποτε μας χρειάστηκες,  ΕΣΥ, για όποιον μας χρειαστεί, για όποιον εργαζόμενο αδικείται , για όποιον εκβιάζεται, απειλείται , κ.λ.π , σε συμβουλεύουμε να βαδίζεις  με λογική και κυρίως,  με συναδελφικότητα και συμπεριφορά , που να σε  κάνει καλύτερο και όχι... χειρότερο,  απέναντι στους συναδέλφους σου.
Ελπίζουμε να κατανοήσεις τι λάθη κάνεις και να αλλάξεις...ρότα!

Πόπη Χριστοδουλίδου