ΑΠΕΡΓΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΜΑΣ!

ΑΠΕΡΓΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΜΑΣ!

To PEIRATIKO REPORTAZ ΠΑΝΤΑ ΚΟΝΤΑ ΣΑΣ!

Τετάρτη 27 Μαΐου 2015

ΑΥΤΟ ΤΟ ΘΕΜΑ, ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΜΑΣ, ΚΑΛΕΙΤΑΙ ΝΑ ΕΠΙΛΥΣΕΙ, Ο ΑΝ ΥΠΟΥΡΓΟΣ,Θ.ΔΡΙΤΣΑΣ, ΚΑΛΥΠΤΟΝΤΑΣ ΔΗΜΟΣΙΑ, ΜΕ ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ, ΤΟΝ ΛΙΜΕΝΑΡΧΗ ΠΟΡΟΥ, ΑΦΟΥ, Ο ΕΝΣΤΟΛΟΣ,( Ας το ερευνήσει ο ίδιος κι ας αποκτήσει προσωπική άποψη), ΚΑΝΕΙ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥ

MAY27
Να καταργηθεί το Λιμεναρχείο Πόρου και να πάει στον Γαλατά.

5 hours ago αναρτήθηκε από: mellon.gr                                                       αναδημοσίευση
Με αποκλειστική ευθύνη του Δημάρχου Πόρου Γιάννη Δημητριάδη έχει δημιουργηθεί στο νησί μια εκρηκτική κατάσταση, μεταξύ του Δημάρχου και του Λιμενάρχη, επειδή ο Λιμενάρχης θέλει να υπάρχει νομιμότητα στις όποιες εργασίες και γενικά δραστηριότητες Δήμου και ιδιωτών.
Αυτή του η στάση τον έχει κάνει κόκκινο πανί γιο τον Δήμαρχο Πόρου.

Κατά παράδοξο τρόπο ,ο Δημητριάδης ,που ως αντιπολίτευση είχε αναγάγει την νομιμότητα και σωστά πιλότο, στην άσκηση της πολιτικής του,σήμερα που είναι δήμαρχος απαιτεί από τον Λιμενάρχη να κάνει "τα στραβά μάτια".
Μάλιστα αυτές τις αιτιάσεις του ,τις μεταφέρει τηλεφωνικά ή γραπτά στην κορυφή της ηγεσίας του Λιμενικού που παραδόξως βρίσκει "ευήκοα ώτα" από κάποιους γαλονάδες.
Η αντίληψη του Δημάρχου Πόρου,δυστυχώς έχει γίνει εμμονή και από τα τσιράκια του,τους υποτακτικούς του και τους πληρωμένους  ψηφοφόρους του ,οι οποίοι εκτελούν τις εντολές του και μεταξύ των άλλων βομβαρδίζουν με ανώνυμες επιστολές σε βάρος του Λιμενάρχη, τον Αρχηγό.
Η μετάθεση του σημερινού Λιμενάρχη ,όπως ζητάει επιμόνως ο Γιάννης Δημητριάδης ,δεν είναι η λύση.
Διότι ο επόμενος,δηλαδή ο σημερινός υπολιμενάρχης που θα γίνει Λιμενάρχης ή θα εφαρμόζει το νόμο και θα συγκρουστεί με τον Δήμαρχο ή θα κάνει τα στραβά μάτια και θα  επαναληφθούν τα ίδια από την άλλη πλευρά.
Το mellon.gr προτείνει λοιπόν, να καταργηθεί το Λιμεναρχείο Πόρου (κατά το πονάει δόντι  βγάζει δόντι) αφού Δημοτική αρχή και μερίδα Ποριωτών έχουν μάθει στην παρανομία και δεν αντέχουν τον ζυγό της νομιμότητας.
Να μεταφερθεί λοιπόν στον Γαλατά,που έχει και μεγαλύτερη ακτογραμμή και στον Πόρο να μην δημιουργηθεί ούτε σταθμός,αλλά να οριστεί Λιμενάρχης Πόρου ο σημερινός Δήμαρχος Γιάννης Δημητριάδης.
Αργότερα να καταργηθεί κι το Α.Τ. Πόρου και να ορισθεί Διοικητής επίσης ο Δημητριάδης.
Με αυτό τον τρόπο ,θα συγκεντρώσει στα χέρια του όλες τις εξουσίες ενώ το νησί να κηρυχθεί αυτόνομη περιοχή.
Επίσης  να εκδώσει διαβατήρια με την σφραγίδα "Αυτόνομο Βασίλειο Δημητριανιστάν".