ΑΠΕΡΓΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΜΑΣ!

ΑΠΕΡΓΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΜΑΣ!

To PEIRATIKO REPORTAZ ΠΑΝΤΑ ΚΟΝΤΑ ΣΑΣ!

Σάββατο 30 Μαΐου 2015

Προγραμματισμός στις αποσπάσεις και ενίσχυση παραμεθορίου με την εφαρμογή των Π.Δ.

http://neaplefsi.gr-αναδημοσίευση



Η Ένωση Προσωπικού Λιμενικού Σώματος Νοτίου Πελοποννήσου εκφράζει την έντονη δυσαρέσκεια με την πρακτική που ακολουθείται εσχάτως και αφορά τις αποσπάσεις προς ενίσχυση των περιοχών που δοκιμάζονται καθημερινός με τεράστια εισροή μεταναστών.
Η δυσαρέσκεια του Δ.Σ της Ένωσης και των μελών της δεν έχουν με τις αποσπάσεις κάθε αυτού, αλλά με την πρακτική που ακολουθείται, (σήμερα το μεσημέρι έλαβες σήμα την επομένη ημέρα υλοποιείται η απόσπαση του στελέχους) όπως και ενώ το σήμα απόσπασης αναφερόταν για συγκεκριμένο χρονικό διάστημα πραγματοποιείται επιμήκυνση του χρόνου της ανατρέποντας το οικογενειακό προγραμματισμό των στελεχών.
Ζητάμε την έγκαιρη ενημέρωση καθώς και τον ορισμό αυστηρού χρονοδιαγράμματος για κάθε απόσπαση για τα στελέχη γιατί αφορά ανθρώπους με οικογενειακές υποχρεώσεις.
Τέλος για τους συναδέλφους μας που υπερεργάζονται και μας κάνουν υπερήφανους καθημερινά στη παραμεθόριο, ζητάμε να ενισχυθούν με προσωπικό από μεταθέσεις από τα τακτικά συμβούλια μεταθέσεων σύμφωνα με τα διατάγματα που ισχύουν.
ΓΙΑ ΤΟ Δ.Σ.
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ        Ο ΑΝ. ΓΕΝΙΚΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
ΚΑΜΒΥΣΗΣ Σαράντος      ΠΑΤΡΙΚΗΣ Βασίλειος