ΑΠΕΡΓΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΜΑΣ!

ΑΠΕΡΓΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΜΑΣ!

To PEIRATIKO REPORTAZ ΠΑΝΤΑ ΚΟΝΤΑ ΣΑΣ!

Παρασκευή 24 Απριλίου 2015

Απλήρωτοι οι ναυτεργάτες-Δεν...κράτησε και πάλι τον λόγο του ο κ.Αβραντίνης -Και Δένει σήμερα, με επίσχεση εργασίας, στο λιμάνι του Λαυρίου, το επιβατηγό της NEL LINES,ΤΑΞΙΑΡΧΗΣ!!!

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 24 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2015   ώρα 11.05 π.μ

6 ΧΡΟΝΙΑ PEIRATIKO REPORTAZ-ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ ΠΕΙΡΑΤΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

Μάταια περίμεναν οι απλήρωτοι ναυτεργάτες του ΤΑΞΙΑΡΧΗΣ να κρατήσει την έγγραφη υπόσχεση του ο κ. Αβραντίνης και να τους πληρώσει έναν μισθό, στις 15 Απριλίου. Εφθασε ο μήνας 24 κι ακόμα,



ο κύριος αυτός- πού πήρε το ζεστό χρήμα από το υπουργείο σας, κ. Δρίτσα και μοίρασε κάτι...ψίχουλα στους ναυτικούς- δεν υλοποίησε την δέσμευσή του. Έτσι,  το ΤΑΞΙΑΡΧΗΣ, με επίσχεση εργασίας του πληρώματος από  χτες,  το απόγευμα σταματάει και πάλι τα δρομολόγια του από το λιμάνι του Λαυρίου για Άγιο Ευστράτιο, Λήμνο και Καβάλα.

Οι ναυτικοί και τα σωματεία έκαναν υπομονή το Πάσχα, για να μην μείνουν χωρίς συγκοινωνία Λήμνος και Άγιος Ευστράτιος.
Όμως, αγαπητέ υπουργέ Ναυτιλίας, ο κ. Αβραντίνης, που έχει επίσης παρατήσει στο έλεος τους απλήρωτους ναυτεργάτες στον Νέο Μώλο Δραπετσώνας και , όπως φαίνεται δεν σκοπεύει να επιλύσει και το πρόβλημα με το Ακουα Σπίριτ, οπότε και αυτό αναμένεται να δέσει , την επόμενη εβδομάδα, στο λιμάνι του Λαυρίου, έχει ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΨΕΙ  και τους απλήρωτους ναυτεργάτες του πλοίου ΜΥΤΙΛΗΝΗ στην Σάμο μες το πλοίο. Και οι άνθρωποι αυτοί δικαιολογημένα ζητούν επιτέλους λύση από εσάς,  κ. Δρίτσα, βρίσκονται σε απόγνωση, ψυχολογικά έχουν καταρρεύσει, τους δίνουν φαγητό,  οι ντόπιοι και ΤΙ ΝΤΡΟΠΗ ΥΠΟΥΡΓΕ  να έχουν χάσει την αξιοπρέπεια τους, χωρίς να φταίνε σε τίποτα,  ΠΕΡΗΦΑΝΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΝΑΥΤΕΡΓΑΤΕΣ, οι οποίοι εξυπηρετούν τα νησιά μας και τους τουρίστες και δίνουν επάνω στα επιβατηγά πλοία τον καλύτερο τους εαυτό!!!
Εμείς είμαστε ΕΔΩ για τους ναυτεργάτες και δεν θα σταματήσουμε να ζητάμε από εσάς, αγαπητέ υπουργέ, να δώσετε λύση, τώρα!!!

Πόπη Χριστοδουλίδου