ΑΠΕΡΓΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΜΑΣ!

ΑΠΕΡΓΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΜΑΣ!

To PEIRATIKO REPORTAZ ΠΑΝΤΑ ΚΟΝΤΑ ΣΑΣ!

Τετάρτη 1 Απριλίου 2015

Αχ κύριε Θοδωρή Δρίτσα. Τι μας λέτε, δηλαδή; Στην υγειά των κορόιδων δηλαδή!!!


PROS PEIRATIKOI@YAHOO.GR
ΕΠΙΣΤΟΛΗ -ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΠΡΟΣ ΠΕΙΡΑΤΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

1 Απρίλη 2015
Σήμερα,  στις 2:24 μ.μ.

Κυρια Χριστοδουλίδου καλησπέρα,

Το παρακάτω link,  που σας αποστέλλω από το επίσημο site του Λιμενικου (http://m.hcg.gr/#article.php?siteName=5&origLink=http%3A%2F%2Fwww.hcg.gr%2Fnode%2F9799) αναφέρει ότι ο κύριος Δρίτσας  προχωράει κανονικά τις προσλήψεις των προκηρύξεων των σημαιοφόρων του 2014, και μάλιστα και των επιλαχόντων του ίδιου διαγωνισμού !!

Εδώ θέλω κυρίως να εστιάσω !! Σε παλιότερα δημοσιεύματα και σε ερωτήσεις,  που έθεσε ο ίδιος υπουργός στη Βουλή, κατηγορεί σαν παράνομο αυτό το διαγωνισμό,  δείχνοντας μάλιστα τη συμπόνια του στους επιλαχόντες από το διαγωνισμό του 2013!!
 Και ο κυρίως Δρίτσας τι κάνει γι αυτό ;; Όχι μόνο προχωράει κανονικά έναν ΠΑΡΑΝΟΜΟ διαγωνισμό, κατά τα λεγόμενα του ίδιου, αλλά παίρνει και τους επιλαχόντες του ίδιου Διαγωνισμού που τον είχε εκδώσει  η Νέα Δημοκρατία για να βάλει τα δικά της παιδιά !
Στην υγειά των κορόιδων δηλαδή!!! ΕΛΕΟΣ πια  για πόση ακόμη κοροϊδία μιλάμε ;;
Ελπίζω,  Κυρία Χριστοδουλίδου να θέσετε το παραπάνω μου ερώτημα, γιατί , εσείς σε σχέση με τους υπόλοιπους,  που εγώ και τόσος κόσμος πίστεψε και εναπόθεσε τις ελπίδες του, μένετε σταθερή και πίστη στις απόψεις σας και παλεύετε για την απόδοση δικαιοσύνης !!