ΑΠΕΡΓΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΜΑΣ!

ΑΠΕΡΓΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΜΑΣ!

To PEIRATIKO REPORTAZ ΠΑΝΤΑ ΚΟΝΤΑ ΣΑΣ!

Τετάρτη 1 Απριλίου 2015

Ανοιχτή επιστολή στον Αναπληρωτή υπουργό Ναυτιλίας,ΘΟΔΩΡΗ ΔΡΙΤΣΑ: Η μετριοπάθεια και η σύνεση είναι καλοί σύμβουλοι για να πορευθείτε , αν αυτό έχετε επιλέξει , δεν πρέπει να ξεχνάτε όμως ότι η μετριοπάθεια δεν μπορεί να σας αναγκάζει να συμπορευθείτε με Πινοσέτ γιατί απλά και μοιραία θα έχετε την τύχη του Αλλιέντε!!!!!!!


PROS PEIRATIKOI@YAHOO.GR ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΠΡΟΣ ΠΕΙΡΑΤΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

Σήμερα στις 7:19 μ.μ.
       Κύριε Υπουργέ μετά από περίπου 2 μήνες υπουργικήούς θητείας αναγκάζομαι να σας γράψω αυτή την επιστολή "αφύπνισης" κρούοντας τον κώδωνα του κινδυνου πριν είναι πολύ αργά.
       Έτσι θα το πω όπως τοσκέφτομαι ,αν και εξακολουθώ να ελπίζω ακόμα , φοβάμαι. Καμία φορά μπορεί να αδικείς τους ικανούς ανθρώπους βάζοντάς τους να περπατήσουν στο δρόμο της Ιστορίας φορώντας τα δικά σου παπούτσια , αλλά αν μιλήσεις και ενεργήσεις με άλλον τρόπο από αυτόν που πιστεύεις , τότε εσύ φοράς τα παπούτσια κάποιου άλλου και δεν μπορείς να προσφέρεις , ούτε να έχεις τη δική σου περπατησιά.
       Για να μετασχηματίσεις μια κοινωνία , ένα υπουργείο , ένα φορέα που χρόνια τώρα καταδυναστεύονται , όχι μόνο από την κρίση αλλά από την διαφθορά και τη διαπλοκή , δεν αφήνεις τη διοίκηση και τις θέσεις κλειδιά , ούτε στους διεφθαρμένους , ούτε σε πιόνια της παλιάς κατάστασης . Για να μην παρεξηγηθώ δεν μιλάω για δημιουργία κομματικού κράτους αλλά για κράτος και διοίκηση όπου οι ικανοί θα αντικαταστήσουν όλους τους φορείς του σάπιου συστήματος που ασκούσαν διοίκηση επί τόσα χρόνια από οποιοδήποτε πόστο και θέση .
      Τι δείχνουν όμως μέχρι τώρα τα δείγματα ?? Πρόσωπα που υπηρετούσαν τη παλιά Διοίκηση και εξουσία συνεχίζουν να εξουσιάζουν μέχρι και σήμερα . Άνθρωποι που επιβλήθηκαν στον χώρο του Υπουργείου από την αισχρή διακυβέρνηση ΝΔ-ΠΑΣΟΚ είναι συνειδητοί "στυλοβάτες" της σημερινής κατάστασης .
      Πρέπει Εσείς ο ίδιος να δώσετε το σύνθημα της ρήξης και της ανατροπής με το παλιό και γκρίζο σύστημα που βρίσκεται και δυστυχώς ευημερεί στο Υπουργείο σας . Πρέπει Εσείς ο ίδιος να ανοίξετε τα παράθυρα (και τις πόρτες-που εξακολουθούν να είναι κλειδωμένες) να μπει ο αέρας της πραγματικότητας και να διαλύσει τις θολούρες,τις ιδεοληψίες,τις ψευτιές,τις παρανοήσεις,την ημιμάθεια και τη στρέβλωση των πάντων.
 Η μετριοπάθεια και η σύνεση είναι καλοί σύμβουλοι για να πορευθείτε , αν αυτό έχετε επιλέξει , δεν πρέπει να ξεχνάτε όμως ότι η μετριοπάθεια δεν μπορεί να σας αναγκάζει να συμπορευθείτε με Πινοσέτ γιατί απλά και μοιραία θα έχετε την τύχη του Αλλιέντε .
                                                                                                        ένας εργαζόμενος