ΑΠΕΡΓΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΜΑΣ!

ΑΠΕΡΓΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΜΑΣ!

To PEIRATIKO REPORTAZ ΠΑΝΤΑ ΚΟΝΤΑ ΣΑΣ!

Σάββατο 25 Απριλίου 2015

Ξανά.Για να το καταλάβετε όλοι...Να δύναται να αποφασίζει μόνος του και αποκλειστικά, ο αρχηγός, σε περίπτωση εκτάκτων αναγκών, ποιον και ποιους θα μεταθέτει για 24 ολόκληρους μήνες, από όπου κι αν υπηρετούν, εκεί, που ο ηγέτης αποφασίζει- Αν αυτο δεν ονομάζεται δικτατορία του ενός εναντίον των πολλών, τι να πούμε...εμείς!!!!'

Σάββατο  25 Απριλίου 2015

6 ΧΡΟΝΙΑ PEIRATIKO REPORTAZ- ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ ΠΕΙΡΑΤΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

Το άσμα, φίλε Θοδωρή μιλάει για κακιά πεθερά...
Αλλά,  επειδή λέει : ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΕΣ ΔΕΝ ΣΗΚΩΝΕΙ Ο ΛΑΟΣ, ΤΟ ΕΠΕΛΕΞΑ, ΓΙΑ ΣΕΝΑ...ΠΟΥ ΑΚΟΥΣ, ΔΥΣΤΥΧΩΣ,  ΑΥΤΟΥΣ, ΠΟΥ ΟΦΕΙΛΕΣ ΝΑ ΕΙΧΕΣ  ΗΔΗ ΣΤΕΙΛΕΙ ΓΙΑ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ!

Την έχει ετοιμάσει,  παλιότερα ο κ. Μπαντιάς. Επί Μουσουρούλη δεν πέρασε. Την ετοίμασε πάλι,  ο κ. Αθανασόπουλος.επί Βαρβιτσιώτη δεν πέρασε.
Οπως λέει,  λοιπόν,  ο λαός, ο λύκος στην αναμπουμπούλα χαίρεται...

Ο κ. Δρίτσας επείγεται να βρει λύσεις για την παραμεθόριο.Έχει χρήματα, όμως,  να πληρώσει τους ένστολους για να μετατεθούν; Δεν το νομίζουμε. Πρέπει να βρει λεφτά και κόσμο. Κι εφόσον δεν πειράζει τα 500 βύσματα, με τις αποσπάσεις, ψάχνει παντού...Και δυστυχώς,  για έναν πολιτικό αγνό δημοκράτη και αριστερό σαν τον Θ.Δρίτσα ο οποίος εγκλωβίστηκε στις λανθασμένες του επιλογές, γιατί ακούει αυτούς, που του στήνουν παγίδες, ΔΥΣΤΥΧΩΣ,  το μέλλον προβλέπεται πολύ ζόρικο!
ΠΟΛΕΜΟΣ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΣΤΟ Λ.Σ, ΑΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΝΑ ΤΟ ΠΕΡΑΣΕΙΣ, ΑΥΤΟ, ΠΟΥ ΣΟΥ ΕΦΕΡΕ, Ο ΘΕΣΜΟΣ   κ. ΔΡΙΤΣΑ ΜΑΣ....ΠΟΛΕΜΟΣ!!!
Η νομοθετική διάταξη δίνει , σύμφωνα με έγκυρες πηγές μας, στον αρχηγό την απόλυτη δικαιοδοσία για λόγους εκτάκτων αναγκών, να μεταθέτει όποιον ή όποιους αυτός αποφασίσει, από όπου κι αν υπηρετούν εκεί, που θέλει ο ένας, ο τέλειος, ο καλύτερος, ο πρώτος, ο...αρχηγός.
Αποφασίζουμε και διατάζουμε. Δικτατορία στο Ναυτιλίας και στο Λ.Σ;;;
Να βολεύονται κι άλλο-πόσο ακόμα- τα βύσματα, να σε παίρνει μετά από 20 χρόνια υπηρεσίας και να σε στέλνει ο αλάνθαστος αρχηγός όπου γουστάρει εκείνος...
Χούντα ονομάζεται αυτό και χούντα είναι, αν το σκεφθείς λογικά, ψύχραιμα και ως αριστερός άνθρωπος, κ. Θοδωρή Δρίτσα!!!
Βέλε χαλινάρι....Θα εκτεθείς ανεπανόρθωτα, δεν το καταλαβαίνεις;;;

Πόπη Χριστοδουλίδου