ΑΠΕΡΓΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΜΑΣ!

ΑΠΕΡΓΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΜΑΣ!

To PEIRATIKO REPORTAZ ΠΑΝΤΑ ΚΟΝΤΑ ΣΑΣ!

Τετάρτη 11 Μαρτίου 2015

ΣΥΡΙΖΑ Λήμνου: Ο νέος υπουργός οφείλει να υπερβεί τις μέχρι τώρα εξαρτήσεις και τους εκβιασμούς από τους ακτοπλόους!!!!!!!!



http://www.limnosreport.gr-αναδημοσίευση


Οι οργανώσεις των παλιών κομμάτων που ασκούσαν εξουσία, οι πολιτευτές τους, και οι οπαδοί τους έσπευδαν να λιβανίσουν την κυβέρνηση, και να τα βρίσκουν όλα καλά καμωμένα κι ας ήταν εξόφθαλμα σε βάρος του τόπου τους. Προσπαθούσαν να σαμποτάρουν τους αγώνες των πολιτών ή να απέχουν από κάθε κινητοποίηση για οποιοδήποτε αίτημα, όσο δίκαιο και λογικό και να ήταν. Απείχαν και λοιδορούσαν τους αγώνες των Λημνιών για τα καράβια, για το νοσοκομείο, για την υποβάθμιση των δημοσίων υπηρεσιών, για την εγκατάλειψη των αγροτών…..
Αυτό δεν πρόκειται να γίνει από την οργάνωση του ΣΥΡΙΖΑ στη Λήμνο.

Εμείς δεν χρωστάμε τίποτα ούτε εξαρτόμαστε από κανέναν. Μας οδηγεί η αγάπη για τον τόπο μας και η διάθεσή μας για προσφορά στο λαό και την πατρίδα. Ο ΣΥΡΙΖΑ κέρδισε τις εκλογές, το ζητούμενο όμως για μας είναι η λύση των προβλημάτων του νησιού μας.
Στην σύσκεψη για το ακτοπλοϊκό που βασανίζει χρόνια τον τόπο μας και αποτελεί το κλασικό παράδειγμα διαπλοκής, δηλώσαμε ξεκάθαρα και το επαναλαμβάνουμε:
  • Για μας ο αγώνας για τη λύση του προβλήματος των συγκοινωνιών ήταν πριν τις εκλογές η σημαία μας. Το ίδιο ισχύει και σήμερα που ο ΣΥΡΙΖΑ είναι στην κυβέρνηση.
  • Θα είμαστε μπροστά σε όλους τους δίκαιους αγώνες που θα αποφασισθούν από τους πολίτες. Στην κατεύθυνση αυτή καλούμε το Δήμο να ενεργοποιήσει ξανά τη Συντονιστική Επιτροπή Φορέων στην οποία θα συμμετέχουμε με συνέπεια σε όσες δράσεις αποφασισθούν.
Το πρόβλημα της διακοπής της συγκοινωνίας μας με το Λαύριο πρέπει αμέσως να επιλυθεί. Ο νέος υπουργός οφείλει να υπερβεί τις μέχρι τώρα εξαρτήσεις και τους εκβιασμούς από τους ακτοπλόους. Μέχρι να υλοποιηθεί η δέσμευσή μας για δημόσιο φορέα ακτοπλοϊκών συγκοινωνιών, πρέπει να δοθεί αμέσως αξιόπιστη λύση όπως αναφέρεται και στο ψήφισμα των φορέων του νησιού μας το οποίο προσυπογράφουμε ανεπιφύλακτα.
Ακόμη:
Καλωσορίζουμε την ΟΝΝΕΔ Λέσβου στους λαϊκούς αγώνες έστω και με ανακοινώσεις. Ίσως τώρα αντιληφθούν και εκείνοι τις συμφορές που προκάλεσαν οι προηγούμενες κυβερνήσεις στον τόπο μας.
Το Γραφείο Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ Λήμνου.