ΑΠΕΡΓΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΜΑΣ!

ΑΠΕΡΓΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΜΑΣ!

To PEIRATIKO REPORTAZ ΠΑΝΤΑ ΚΟΝΤΑ ΣΑΣ!

Κυριακή 1 Μαρτίου 2015

Πρόταση: Να πάρει παραμάσχαλα τον καταστροφικό του Καλλικράτη και να πάει να ξεκουραστεί. για να ΑΝΑΣΑ- νει, κ. Δρίτσα το ένστολο και το πολιτικό προσωπικό!

Και να ησυχάσουν οι ναυτεργάτες από τους σερίφηφες και τους ψευτόμαγκες κολλητούς του.(  Οσες επιτυχίες έγιναν  από  την Ασφάλεια οφείλονται στο προσωπικό.Και μόνο σε αυτό)!!!!

Κυριακή 1 Μαρτίου 2015

Ο χρόνος απέδειξε,  πως και δεν κάνει. Και πράττει ανεπίτρεπτα πράγματα. Και ήταν ο κ. yes sir του Βαρβιτσιώτη. Και αντισυνάδελφος αποδείχτηκε. Και συμπεριφέρεται αντιδημοκρατικά στο προσωπικό. Και άνθρωπος του κ. Μπούσιου είναι. Και εχθρός του προσωπικού είναι. Και ότι αφορά κολλητούς του, το κουκουλώνει.Και δεν κοίταξε ποτέ κανέναν κατάματα. Γιατίί άραγε;;;

Εχει κάτι να κρύψει;;;

Πρόταση: Να πάρει παραμάσχαλα τον καταστροφικό του Καλλικράτη και να πάει να ξεκουραστεί. Αρκετά. 

enough is enough

Πόπη Χριστοδουλίδου

---------------------------------------------------------------------

Ποιος είναι ο αρχηγός του Λ.Σ;

Τρίτη 25 Φεβρουαρίου 2014

5 ΧΡΟΝΙΑ PEIRATIKO REPORTAZ- 5 ΧΡΟΝΙΑ ΠΕΙΡΑΤΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ
Επειδή,  η μνήμη μας είναι δυνατή , θυμίζουμε, ότι, ως πρόεδρος την Επιτροπής Εξετάσεων
ο κ. Αθανασόπουλος άφησε την κόρη του να δώσει εξετάσεις για το Λ.Σ  κι ας γνώριζε,( θα ήταν πολύ παράξενο να μην το γνώριζε), πως δεν διέθετε   το απαιτούμενο ύψος. ( Εμεις δεν είμαστε της άποψης να μην μπαίνουν τα παιδιά σας στο Λ.Σ. Αλλά να το αξίζουν. Αυτό λέμε σθεναρά και κατηγορηματικά)...
Και επειδή οι άλλοι την έκοψαν, ως όφειλαν, πήγε  ο ίδιος, στον κ. Παπουτσή, σύμφωνα με έγκυρες πηγές από  ΥΝΑ και το Αρχηγείο του  Λ.Σ  και του ζήτησε να δεχτεί την παραίτηση του από πρόεδρος της Επιτροπής Εξετάσεων.
Επίσης,  να θυμίσουμε,  πως,  όταν είχε μεταβεί στο λιμάνι της Ηγουμενίτσας μαζί με τον κ. Βαλεργάκη, όπως προέκυψε,  μετά από δικό μας επιτόπιο ρεπορτάζ, είχε συμπεριφερθεί με πολύ άσχημο τρόπο στους Κεατζήδες . Δηλαδή,  σε αυτούς, που,  στις πλάτες τους, χωρίς υλικοτεχνικά μέσα, λειτουργεί, εδώ και χρόνια, το λιμάνι.
Πρόκειται  επίσης για τον ίδιο αξιωματικό, που πριν λίγες μέρες είχε απαγορεύσει την είσοδο στο υπουργείο του νομικού συμβούλου της ΠΟΕΠΛ.Σ , κ. Παναγιώτη Σαπουντζάκη, γεγονός, που σχολιάστηκε αρνητικά για τον κ. Αθανασόπουλο.
Τώρα, βέβαια,  εαν ο αξιωματικός αυτός, ο οποίος μάλιστα δημιούργησε και το πόνημα αναδιάρθρωσης
υπηρεσιών του Σώματος, κάνοντας στην πράξη ορισμένους πολύ λανθασμένους σχεδιασμούς, υποστηρίζει  πως,  θα είναι σωστός με το προσωπικό.
Πως δεν θα επιτρέψει να περάσουν μέτρα εναντίον του.
Πως δεν θα σταματήσει τον αγώνα υπερ του....
Μένει να το αποδείξει.
Κρίνεται ήδη ...
Ο χρόνος μετράει από σήμερα...

Πόπη Χριστοδουλίδου