ΑΠΕΡΓΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΜΑΣ!

ΑΠΕΡΓΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΜΑΣ!

To PEIRATIKO REPORTAZ ΠΑΝΤΑ ΚΟΝΤΑ ΣΑΣ!

Δευτέρα 9 Μαρτίου 2015

Συμμετέχουμε στην συγκέντρωση – διαμαρτυρία των ναυτεργατικών σωματείων ΠΕΜΕΝ, ΣΤΕΦΕΝΣΩΝ, ΠΕΕΜΑΓΕΝ, ΠΕΠΡΝ, ΠΕΣ/ΝΑΤ,μεθαύριο,11 Μάρτη, στις 10:30 π.μ, για την καταπολέμηση της απλήρωτης εργασίας!



ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΕΝΩΣΗ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ ΕΜΠΟΡΙΚΟΥ ΝΑΥΤΙΚΟΥ
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

          Στις 6 Μάρτη ολοκληρώθηκαν οι αρχαιρεσίες στην Πανελλήνια Ένωση Μηχανικών Εμπορικού Ναυτικού (ΠΕΜΕΝ) για την εκλογή της νέας διοίκησης και των αντιπροσώπων της.
Στέλνουμε αγωνιστικό χαιρετισμό σε όλους τους Μηχανικούς, τους ναυτεργάτες, τους εργαζόμενους. Συνεχίζουμε στο δρόμο του αγώνα, της ταξικής πάλης, που επιβάλλεται να γίνει υπόθεση όλων μας, για να αντιμετωπίσουμε την αντιλαϊκή επίθεση του κεφαλαίου, της Ε.Ε, που συνεχίζεται και με την νέα συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ/ΑΝΕΛ.
Σχεδιάζουμε, οργανώνουμε – συσπειρώνουμε  δυνάμεις, παρεμβαίνουμε με πολύμορφη δράση για την ανεργία – κοινωνική ασφάλιση – ΣΣΕ – λαϊκό εισόδημα.
Καλούμε τους ναυτεργάτες, τους εργαζόμενους, τα σωματεία, τις Λαϊκές Επιτροπές, να οργανώσουμε την πάλη μας, να συμμετέχουμε στην συγκέντρωση – διαμαρτυρία των ναυτεργατικών σωματείων ΠΕΜΕΝ, ΣΤΕΦΕΝΣΩΝ, ΠΕΕΜΑΓΕΝ,      ΠΕΠΡΝ, ΠΕΣ/ΝΑΤ την Τετάρτη 11 Μάρτη στις 10:30 π.μ, για την καταπολέμηση της απλήρωτης εργασίας, την υπεράσπιση των συγκροτημένων δικαιωμάτων, ΣΣΕ – Κοινωνική Ασφάλιση.
Καλούμε του Μηχανικούς να συμμετέχουν μαζικά στην Α’ Τακτική Γενική Συνέλευση της ΠΕΜΕΝ, την Πέμπτη  2 Απρίλη στις 10.30 το πρωί στα γραφεία μας.

ΑΡΧΑΙΡΕΣΙΕΣ     ΠΕΜΕΝ   2014 – 2015

Ψήφισαν:   2373
Έγκυρα:   2370
Άκυρα:           3
                                                       ΕΔΑΣ:        2370 (Έδρες: 33, αντιπρόσωπους: 24)

Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΗΣ
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑΣ ΕΝΩΣΗΣ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ ΕΜΠΟΡΙΚΟΥ ΝΑΥΤΙΚΟΥ