ΑΠΕΡΓΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΜΑΣ!

ΑΠΕΡΓΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΜΑΣ!

To PEIRATIKO REPORTAZ ΠΑΝΤΑ ΚΟΝΤΑ ΣΑΣ!

Παρασκευή 27 Φεβρουαρίου 2015

ΑΘΩΩΘΗΚΑΝ ΟΙ 48 ΝΑΥΤΕΡΓΑΤΕΣ ΤΟΥ SUPER FERRY,ΠΟΥ ΜΕ ΧΑΛΚΕΥΜΕΝΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΔΙΚΑΣΤΗΚΑΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗ ΑΠΕΡΓΙΑ, ΣΤΙΣ 20 ΦΛΕΒΑΡΗ ΤΟΥ 2013!



ΠΕΜΕΝ                      ΣΤΕΦΕΝΣΩΝ                        ΠΕΕΜΑΓΕΝ       

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

26 Φλεβάρη 2015

          Με  χαλκευμένες κατηγορίες παραπέμφθηκαν σήμερα 48 ναυτεργάτες μέλη του Ε/Γ-Ο/Γ «SUPERFERRY II» για την Πανελλαδική απεργία στις 20 Φλεβάρη 2013, στην κατεύθυνση τρομοκράτησης των ναυτεργατών, των εργαζομένων.
          Η σημερινή δίκη αποτελεί μέρος της βιομηχανίας διώξεων που έχει εξαπολυθεί ενάντια στα δικαιώματα των ναυτεργατών , των εργαζομένων, χαρακτηριστικό είναι ότι μέχρι τον Ιούνιο του 2015 έχουν καθοριστεί 14 δίκες.
          Η εισαγγελέας κ.Θάνου έκρινε και τους 48 ναυτεργάτες ένοχους, εκφράζοντας την γενική πολιτική κατεύθυνση υπεράσπισης των συμφερόντων του κεφαλαίου, σε βάρος των ναυτεργατών, των εργαζομένων.
          Η τελική απόφαση ήταν αθωωτική.
          Καλούμε τους ναυτεργάτες, τους εργαζόμενους να συνεχίσουμε τον αγώνα, ενάντια στο καθεστώς της βίας, της τρομοκρατίας και στην πολιτική της ανταγωνιστικότητας του κεφαλαίου, των εκπροσώπων του, για την υπεράσπιση των δικαιωμάτων μας,  για τις  ανάγκες  της εργατικής – λαϊκής οικογένειας.    

 ΟΙ ΔΙΟΙΚΗΣΕΙΣ ΤΩΝ ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ
·        ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΕΝΩΣΗ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ ΕΜΠΟΡΙΚΟΥ ΝΑΥΤΙΚΟΥ
·        ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΕΝΩΣΗ ΚΑΤΩΤΕΡΩΝ ΠΛΗΡΩΜΑΤΩΝ ΜΗΧΑΝΗΣ Ε.Ν.  «Ο ΣΤΕΦΕΝΣΩΝ»
  • ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗ ΕΝΩΣΗ ΜΑΓΕΙΡΩΝ Ε.Ν