ΑΠΕΡΓΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΜΑΣ!

ΑΠΕΡΓΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΜΑΣ!

To PEIRATIKO REPORTAZ ΠΑΝΤΑ ΚΟΝΤΑ ΣΑΣ!

Πέμπτη 8 Ιανουαρίου 2015

O Αλεχάντρο Κάστρο Εσπίν στην Ελλάδα - Συνέντευξη Τύπου σήμερα....



Την Ελλάδα επισκέπτεται ο Alejandro Castro (Αλεχάντρο Κάστρο) Espin, με αφορμή την έκδοση στα ελληνικά, του βιβλίου του «Το τίμημα της ισχύος – η αυτοκρατορία του τρόμου».
Ο κ. Κάστρο θα παραχωρήσει συνέντευξη Τύπου την Πέμπτη 8 Ιανουαρίου στις 12 το μεσημέρι στην Αλκυονίδα new star art cinema (Ιουλιανού 42-46).

Ο Alejandro Castro είναι μηχανικός με Master στις Διεθνείς Σχέσεις. Ερευνητής θεμάτων σχετικών με την Εθνική Ασφάλεια και Άμυνα –το κύριο θέμα της διδακτορικής του διατριβής– παρακολούθησε διάφορα μεταπτυχιακά προγράμματα σπουδών και δημοσίευσε εργασίες πάνω στα θέματα εθνικής και διεθνούς ασφάλειας, πολιτικής επιστήμης, παγκόσμιας οικονομίας και οικονομικών, διπλωματίας και ιστορίας, διαχείρισης και εκπαίδευσης ανθρώπινου δυναμικού, καινοτομίας στη συλλογή πληροφοριών και παραγωγή αναλύσεων σε διάφορα γνωστικά πεδία καθώς και εφαρμογές των νέων τεχνολογιών.

Το αναλυτικό πρόγραμμα θα ανακοινωθεί στη συνέντευξη Τύπου.
Ευελπιστούμε στη συνεργασία σας για την παρουσίαση και προβολή της συνέντευξης Τύπου του κ. Castro. Για τη διευκόλυνσή σας, αποστέλλουμε φόρμα διαπίστευσης για τη συνέντευξη Τύπου της Πέμπτης, την οποία πρέπει να μας κοινοποιήσετε έως και την Τετάρτη 7/1/2015, στο mail: newstareditions@gmail.com

Στη διάθεσή σας για κάθε επιπλέον πληροφορία
Για τις εκδόσεις new star editions
Ο εκδότης Βελισσάριος Κοσσυβάκης 6980328751

Πληροφορίες για τις διαπιστεύσεις: Αναστασία Βούλγαρη 6972403410
Νάσος Μπράτσος 6977410188, 6975885364