ΑΠΕΡΓΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΜΑΣ!

ΑΠΕΡΓΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΜΑΣ!

To PEIRATIKO REPORTAZ ΠΑΝΤΑ ΚΟΝΤΑ ΣΑΣ!

Παρασκευή 30 Ιανουαρίου 2015

Το προσωπικό του Λ.Σ χρειάζεται πραγματική στήριξη, επίλυση των σοβαρών του προβλημάτων και ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ!

 Παρασκευή 30 Ιανουαρίου 2015

6 ΧΡΟΝΙΑ PEIRATIKO REPORTAZ- ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ ΠΕΙΡΑΤΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ


Πληροφορούμαστε,   με αγανάκτηση, πως,  κάποιοι επικίνδυνοι "συνδικαλιστές" του εαυτού τους τους και μόνο, οι οποίοι, όπως γνωρίζουμε πολύ καλά, ταυτίστηκαν απολύτως με ανθρώπους στην Διοίκηση ή  στο γραφείο του πρώην υπουργού, Μ.Βαρβιτσιώτη κάνοντας ρουσφέτια και αδικώντας πολλούς ένστολους, διαδίδουν ότι και τώρα,  μέσω του "φίλου" τους υπουργού , έχουν τις ίδιες δυνατότητες...
Ποιοι; Αυτοί, που τόλμησαν να μιλήσουν για μετατροπή του ΤΑΛΣ σε επαγγελματικό Ταμείο και αυτοί, που μόνο κακό έχουν προκαλέσει με την παρουσία τους , ξεσηκώνοντας το ένστολο προσωπικό εναντίον τους...

"Κατεργάρηδες" στον πάγκο σας και γρήγορα.
Αυτά,  που ξέρατε, τέλειωσαν,  γιατί,  ο νέος υπουργός, Θοδωρής Δρίτσας έχει σκοπό να επιλύσει προβλήματα όλων των λιμενικών και να αποκαταστήσει το αίσθημα δικαίου στο Λ.Σ!
Ο κ. Δρίτσας πρέπει να μιλήσει και να συνεργαστεί με τα Δ.Σ,  τόσο της ΠΟΕΠΛ.Σ, όσο και της ΠΕΑΛΣ και να δώσει λύσεις. Γιατί , πάντα υπερασπιζόταν και υπερασπίζεται τους εργαζόμενους με πράξεις. Και όχι με λόγια και συγχαρητήρια, χωρίς κανένα αντίκρυσμα.
Για να γίνετε ορισμένοι,  πραγματικοί εκπρόσωποι του συνόλου των ενστόλων του Λ.Σ-Ελλ.Ακτ δεν αρκεί να φοράτε για επίδειξη μπλούζα με τον Τσε, στην τελετή παράδοσης-παραλαβής.
Αυτό μόνο ιεροσυλία μπορούμε να το χαρακτηρίσουμε...
Εμείς περιμένουμε από τον υπουργό,Θοδωρή Δρίτσα μέτρα ανακούφισης για τους 7.500 λιμενικούς 
και αξιοκρατία και Δικαιοσύνη και να μην μετατραπεί φυσικά  το ΤΑΛΣ σε καταστροφικό Επαγγελματικό Ταμείο!

Πόπη Χριστοδουλίδου