ΑΠΕΡΓΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΜΑΣ!

ΑΠΕΡΓΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΜΑΣ!

To PEIRATIKO REPORTAZ ΠΑΝΤΑ ΚΟΝΤΑ ΣΑΣ!

Παρασκευή 9 Ιανουαρίου 2015

Ταυτόχρονη επέμβαση στις δύο ομηρίες - Νεκροί όλοι οι δράστες σύμφωνα με πηγές. Πυροβολισμοί και εκρήξεις

ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΑΠΟ: http://news.in.gr
Αστυνομικός στην ταράτσα κτιρίου, κοντά στο σημείο όπου βρίσκονται ταμπουρωμένα τα δύο αδέλφια
        Αστυνομικός στην ταράτσα κτιρίου, κοντά στο σημείο όπου βρίσκονται ταμπουρωμένα τα δύο αδέλφια   (Φωτογραφία:  Associated Press )
Παρίσι, Γαλλία
Ταυτόχρονη επέμβαση στα κτίρια όπου ένοπλοι κρατούν ομήρους σε Νταμαρτέν, στις παρυφές του βόρειου Παρισιού και σε εβραϊκό σουπερμάρκετ στο Παρίσι πραγματοποιούν οι δυνάμεις ασφαλείας της Γαλλίας. 
Νεκροί όλοι οι δράστες, σύμφωνα με πληροφορίες.
Σύμφωνα με πληροφορίες των γαλλικών μέσων ενημέρωσης, σκοτώθηκαν οι δύο ύποπτοι για την επίθεση στα γραφεία του Charlie Hebdo, καθώς και ο ένοπλος που κρατούσε ομήρους στο εβραϊκό σουπερμάρκετ στην περιοχή Βενσέν στο Παρίσι. 
Ασφαλής ο όμηρος, σύμφωνα με πληροφορίες. Δεν επιβεβαιώνεται η πληροφορία.
Η επιχείρηση του στρατού και της αστυνομίας στα δύο κτίρια πραγματοποιήθηκε ταυτόχρονα.
Η κινητοποίηση για τη σύλληψη των δολοφόνων του Charlie Hebdo είναι τεράστια.
Οι δράστες κρατούν όμηρο μέσα σε κτίριο μικρής επιχείρησης στις παρυφές του βόρειου Παρισιού.
Οι δύο ένοπλοι είχαν μείνει ταμπουρωμένοι στο κτίριο από το πρωί της Παρασκευής. Κοντινά σχολεία εκκενώθηκαν το απόγευμα. 
Οι δύο δράστες, βαριά οπλισμένοι, ταμπουρώθηκαν σε κτίριο τυπογραφείου στο Νταμαρτέν -αν- Γκελ, στις παρυφές του Παρισιού. H εισαγγελία διέψευσε ότι νωρίτερα, σε ανταλλαγή πυροβολισμών που είχε προηγηθεί, είχε σκοτωθεί ένα άτομο.
Νωρίτερα, η αστυνομία είχε τηλεφωνική επαφή με τους δράστες. Το υπουργείο Εσωτερικών ανέφερε επισήμως πως είναι «σχεδόν βέβαιο» ότι οι ένοπλοι είναι όντως τα αδέλφια Σερίφ και Σαΐντ Κουασί, οι δύο ύποπτοι της επίθεσης στο περιοδικό, που στοίχισε τουλάχιστον 12 ζωές.
©2015 Δεδομένα χάρτη Cybercity, Google
Χάρτης





Πληροφορίες ανέφεραν νωρίτερα ότι τα δύο αδέλφια «είναι έτοιμα να πεθάνουν ως μάρτυρες». Σε ετοιμότητα και τα νοσοκομεία της περιοχής.