ΑΠΕΡΓΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΜΑΣ!

ΑΠΕΡΓΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΜΑΣ!

To PEIRATIKO REPORTAZ ΠΑΝΤΑ ΚΟΝΤΑ ΣΑΣ!

Δευτέρα 26 Ιανουαρίου 2015

Ο Αλέξης Τσίπρας , αμέσως μετά την ορκωμοσία του, θα μεταβεί στην Καισαριανή στο μνημείο πεσόντων για να αποτίσει φόρο τιμής στους εκτελεσθέντες του Σκοπευτηρίου!


26.01.2015

www.left.gr-αναδημοσίευση

Στις 16.00 ορκίζεται πρωθυπουργός ο Αλ. Τσίπρας - Όλες οι πολιτικές εξελίξεις (συνεχής ενημέρωση)

Ενώπιον του Κ. Παπούλια, σήμερα στις 16.00, θα ορκισθεί πρωθυπουργός ο Αλέξης Τσίπρας, όπως ανακοινώθηκε από την Προεδρία της Δημοκρατίας - Στη συνέχεια θα καταθέσει λουλούδια στο μνημείο πεσόντων στην Καισαριανή για να αποτίσει φόρο τιμής στους εκτελεσθέντες του Σκοπευτηρίου
Συνεχής ενημέρωση:
15:15 Συγχαρητήρια επιστολή Γιουνκέρ στον Αλέξη Τσίπρα
15:00 Πλήθος δημοσιογράφων και τεχνικών έξω από το Προεδρικό Μέγαρο όπου θα ορκιστεί ο Αλ. Τσίπρας (από @makisSinodinos):
Σύνδεσμος ενσωματωμένης εικόνας
14:40 Αυτήν την ώρα, ο Αλ. Τσίπρας συναντάται με τον Αρχιεπίσκοπο Αθηνών και Πάσης Ελλάδος Ιερώνυμο στην Ιερά Αρχιεπισκοπή Αθηνών για να τον ενημερώσει πως θα ορκιστεί με πολιτικό όρκο. Μετά την ορκωμοσία του ο Αλέξης Τσίπρας θα καταθέσει λουλούδια στο μνημείο πεσόντων στην Καισαριανή για να αποτίσει φόρο τιμής στους εκτελεσθέντες του Σκοπευτηρίου (4.30 μ.μ.).
Νωρίτερα: Προηγήθηκε η συνάντηση του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ με τον Π. Καμμένο όπου και συμφωνήθηκε η στήριξη και συμμετοχή στην κυβέρνηση των Ανεξαρτήτων Ελλήνων. Όπως τόνισε ο Π. Καμμέμος, «από αυτήν τη στιγμή υπάρχει κυβέρνηση στη χώρα. Οι ΑΝΕΛ δίνουμε ψήφο εμπιστοσύνης στον πρωθυπουργό κ. Αλέξη Τσίπρα. Σήμερα θα μεταβεί στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας και θα ανακοινώσει τη σύνθεση της κυβέρνησης στην οποία συμμετέχουν οι Ανεξάρτητοι Έλληνες».