ΑΠΕΡΓΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΜΑΣ!

ΑΠΕΡΓΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΜΑΣ!

To PEIRATIKO REPORTAZ ΠΑΝΤΑ ΚΟΝΤΑ ΣΑΣ!

Σάββατο 13 Δεκεμβρίου 2014

Έκτακτη επιθεώρηση στο "Νήσος Μύκονος"...


Έκτακτη επιθεώρηση στο Νήσος Μύκονος. Η βλάβη αποκαταστάθηκε

 Η βλάβη αποκαταστάθηκε

http://limniakifoni.gr-αναδημοσίευση

Το πλοίο Νήσος Μύκονος, όπως σας ενημερώσαμε εχθές, αντιμετώπισε προβλήματα στο λιμάνι της Ικαρίας, λόγω βλάβης στο σύστημα καταπέλτη.

Σύμφωνα με χθεσινή ανακοίνωση της Λιμενικής Αρχής, διενεργήθηκε έκτακτη επιθεώρηση, στο λιμάνι της Μυκόνου, όπου και διαπιστώθηκε η αποκατάσταση της βλάβης.
"Ενημερώθηκε, μεσημβρινές ώρες σήμερα, η Λιμενική Αρχή Εύδηλου Ικαρίας, ότι κατά τη διαδικασία πρυμνοδέτησης του Ε/Γ-Ο/Γ ''ΝΗΣΟΣ ΜΥΚΟΝΟΣ'' Ν.Π. 10882, προερχόμενο από Καβάλα – Λήμνο- Μυτιλήνη – Χίο – Καρλόβασι διαπιστώθηκε δυσλειτουργία του  καταπέλτη με αποτέλεσμα να μην ανοίγει.  
Κατόπιν αποκατάστασης της βλάβης του συστήματος καταπέλτη από το πλήρωμα του Ε/Γ-Ο/Γ πλοίου καθώς και προσκόμισης βεβαίωσης του Πλοιάρχου και του Α' Μηχανικού, επετράπη από την οικεία Λιμενική Αρχή,  μεμονωμένος πλους για τον επόμενο λιμένα Μυκόνου με 534 επιβάτες 17Φ/Γ 55ΙΧΕ,και 8 Δ/Κ.
Το Ε/Γ-Ο/Γ ''ΝΗΣΟΣ ΜΥΚΟΝΟΣ'' Ν.Π. 10882,  κατέπλευσε στο λιμένα Μυκόνου απογευματινές ώρες σήμερα, όπου στελέχη του Τοπικού Κλιμακίου Επιθεώρησης Πλοίων διενήργησαν έκτακτη επιθεώρηση διαπιστώνοντας αποκατάσταση δυσλειτουργίας καταπέλτη. Στη συνέχεια το ανωτέρω πλοίο απέπλευσε προς εκτέλεση του  εγκεκριμένου του δρομολογίου για Σύρο – Πειραιά"