ΑΠΕΡΓΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΜΑΣ!

ΑΠΕΡΓΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΜΑΣ!

To PEIRATIKO REPORTAZ ΠΑΝΤΑ ΚΟΝΤΑ ΣΑΣ!

Σάββατο 8 Νοεμβρίου 2014

Αφαντος ο βιομήχανος – εκδότης Αλέξανδρος Μπακατσέλος! Στα δικαστήρια οι εργαζόμενοι του Αγγελιοφόρου!!!

Στη Δικαιοσύνη έχουν εναποθέσει τις ελπίδες τους οι εργαζόμενοι της εφημερίδας Αγγελιοφόρος καθώς ο «ασθενής» εκδότης Αλέξανδρος Μπακατσέλος έχει επιλέξει το τελευταίο διάστημα να κρύβεται προτιμώντας μόνο τις δημόσιες εμφανίσεις σε «γκλαμουράτα» events της Θεσσαλονίκης.

Οι  120 εργαζόμενοι στην Εκδοτική Βορείου Ελλάδος παραμένουν απλήρωτοι εδώ και περίπου τέσσερις μήνες και το τελευταίο διάστημα προσφεύγουν κατά «κύματα» στα δικαστήρια διεκδικώντας τα δεδουλευμένα τους. Ηδη έξι απ” αυτούς δικαιώθηκαν ενώ αναμένονται αποφάσεις και για άλλους  εργαζόμενους που έχουν καταθέσει αιτήσεις ασφαλιστικών μέτρων.
Από την πλευρά του ο βιομήχανος Αλέξανδρος Μπακατσέλος, ο οποίος όπως λέει έγινε εκδότης με το… ζόρι,  παραμένει άφαντος! Είναι ο ίδιος άνθρωπος που όταν οι απολύσεις και οι μειώσεις μισθών έπεφταν «βροχή» στην επιχείρηση έλεγε με καμάρι στους εργαζόμενους ότι «όποιος μείνει στη δουλειά δε θα χάσει ούτε ένα ευρώ και θα πληρώνεται στην ώρα του». Τώρα έχει επιλέξει να κινείται σε απόσταση… ασφαλείας ακόμη και από την ίδια του την επιχείρηση. «Ο σωφέρ του παρκάρει κοντά στην εφημερίδα και κάνει τις συναντήσεις  με το νομικό εκπρόσωπο της επιχείρησης για να υπογράψει διάφορα έγγραφα μέσα στο αυτοκίνητό του!» λένε οι εργαζόμενοι.
Αντίθετα δεν είναι τόσο διστακτικός να εμφανιστεί σε εκδηλώσεις με… λάμψη όπου αυτός και οι σύζυγός του φωτογραφίζονται παρέα με «μεγαλόσχημους» και επώνυμους της Θεσσαλονίκης. Πριν λίγες ημέρες και παρά το γεγονός ότι μέλη του προεδρείου της ΕΣΗΕΜΘ τον εμφάνιζαν ως «βαριά άρρωστο» ο επιχειρηματίας βρέθηκε στη θεατρική πρεμιέρα της ροκ όπερας «Alexander the Great», στο Βασιλικό Θέατρο.
mpakatselos
Όπως αναφέρει το ΚΘΒΕ σε δελτίο Τύπου της 29ης Οκτωβρίου, «…πλήθος κόσμου και φίλοι του Κρατικού Θεάτρου Βορείου Ελλάδος, έσπευσαν για να απολαύσουν την πολυσυζητημένη μουσικοθεατρική παράσταση. Ανάμεσά τους, ο Γιάννης Μπουτάρης, Δήμαρχος Θεσσαλονίκης, η Βούλα Πατουλίδου, Αντιπεριφερειάρχης Θεσσαλονίκης, ο Αλέξανδρος Μπακατσέλος, Πρόεδρος του Μεγάρου Μουσικής Θεσσαλονίκης και εκδότης της Εκδοτικής Βορείου Ελλάδος, με τη σύζυγό του Τίμη Μπακατσέλου, Πρόεδρο Συλλόγου Φίλων Καρκινοπαθών Παιδιών “Στοργή”…».