ΑΠΕΡΓΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΜΑΣ!

ΑΠΕΡΓΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΜΑΣ!

To PEIRATIKO REPORTAZ ΠΑΝΤΑ ΚΟΝΤΑ ΣΑΣ!

Τρίτη 4 Νοεμβρίου 2014

Η Διοίκηση της Πανελλήνιας Ένωσης Μηχανικών Ε.Ν, στέλνει αγωνιστικό χαιρετισμό σε όλους τους ναυτεργάτες και τους εργαζόμενους για την μαζική – δυναμική συμμετοχή τους, στο Πανελλαδικό Συλλαλητήριο των δυνάμεων του ΠΑΜΕ!

 ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΕΝΩΣΗ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ ΕΜΠΟΡΙΚΟΥ ΝΑΥΤΙΚΟΥ 

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Η Διοίκηση της Πανελλήνιας Ένωσης Μηχανικών Ε.Ν, στέλνει αγωνιστικό χαιρετισμό, σε όλους τους ναυτεργάτες, τους εργαζόμενους, άνεργους, αυτοαπασχολούμενους, αγρότες  γυναίκες, νεολαία,  μετανάστες, για την μαζική – δυναμική συμμετοχή τους,  στο Πανελλαδικό Συλλαλητήριο των δυνάμεων του ΠΑΜΕ την 1η Νοέμβρη στο Σύνταγμα.
Οι δεκάδες χιλιάδες διαδηλωτές διατράνωσαν την αντίσταση τους στα οξυμμένα προβλήματα της ανεργίας, της κοινωνικής ασφάλισης, των ΣΣΕ, του λαϊκού εισοδήματος, που τα προκαλεί η αντιλαϊκή πολιτική του κεφαλαίου και των εκπροσώπων του.
Αυτή την αγωνιστική αισιοδοξία να την μεταφέρουμε παντού, σε κάθε πλοίο, σε κάθε χώρο δουλειάς, σε κάθε γειτονιά και σπίτι,
να σπάσουμε την απογοήτευση, να ορθώσουν περισσότεροι το ανάστημα τους, μπορούμε να γίνουμε εμπόδιο στα αντιλαϊκά μέτρα, να υπερασπιστούμε τα δικαιώματα της εργατικής λαϊκής οικογένειας. 
Με αυτή την δυναμική, να συνεχίσουμε καθημερινά, παντού, την οργανωτική προετοιμασία για την Πανελλαδική Απεργία στις 27 Νοέμβρη.
Καλούμε όλες τις συνδικαλιστικές οργανώσεις των ναυτεργατών, εν ενεργεία και συνταξιούχων, των εκπαιδευτικών στην Ναυτική Εκπαίδευση, τις Συντονιστικές Επιτροπές στο ΚΕΣΕΝ, τους σπουδαστικούς συλλόγους των ΑΕΝ, να προετοιμάσουν με πολύμορφες παρεμβάσεις, συνεδριάσεις Δ.Σ, συνελεύσεις, συσκέψεις, να παρθούν αποφάσεις συμμετοχής για την Πανελλαδική Απεργία στις 27 Νοέμβρη.
Καλούμε τους Μηχανικούς με δυναμικό παρών, να συμμετέχουν μαζικά στις αρχαιρεσίες της ΠΕΜΕΝ, που άρχισαν στις 3 Νοέμβρη και θα ολοκληρωθούν στις 2 Μάρτη 2015. Για ΠΕΜΕΝ μαζική, κάστρο αντίστασης και αγώνα, στην υπεράσπιση των δικαιωμάτων των Μηχανικών, των ναυτεργατών, των εργαζομένων.  

Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΗΣ ΠΕΜΕΝ
4 Νοέμβρη 2014