ΑΠΕΡΓΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΜΑΣ!

ΑΠΕΡΓΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΜΑΣ!

To PEIRATIKO REPORTAZ ΠΑΝΤΑ ΚΟΝΤΑ ΣΑΣ!

Παρασκευή 31 Οκτωβρίου 2014

Ποιοι αξιωματικοί -ένας απόστρατος ένας εν ενεργεία- "ακούστηκαν" για ΥΦΕΘΑ υπό τον Σαμαρά...

www.onalert.gr
αναδημοσίευση
30.10.2014 | 23:18
Image
Οι φήμες που κυκλοφορούν κυριολεκτικά ώρες πριν από την αποχώρηση Αβραμόπουλου είναι απίστευτες.Από το μεσημέρι υπήρχε η σοβαρή πληροφορία ότι ο πρωθυπουργός θέλει να στελεχώσει την ηγετική ομάδα του ΥΠΕΘΑ και με κάποιον αποστρατο αξιωματικό αποδεκτό από το στράτευμα. Ο πρωθυπουργός που όλα δείχνουν ότι θα είναι ΥΕΘΑ ,θέλει να έχει ισχυρή ομάδα για να “τρέξει” το υπουργείο.

Ποιο ήταν το πρώτο όνομα που άρχισε να κυκλοφορεί μετά την πληροφορία περί απόστρατου;

Φραγκούλης Φράγκος πρώη Α/ΓΕΣ παντοτινός πρωταγωνιστής σ΄ αυτά τα σενάρια. Πράγματι αποδεκτός από ένα μεγάλο μέρος του στρατεύματος αλλά και με αντιπάθειες. Το βράδυ το όνομα αυτό απορρίφθηκε.

Το πιο …πρχωρημένο σενάριο μάλλον επιστημονικής φαντασίας ή απλά σενάριο απόλυτου ερασιτεχνισμού ήταν αυτό που ήθελε αποστρατεία του Α/ΓΕΕΘΑ Μιχαήλ Κωσταράκου και τοποθέτησή του σε θέση ΥΦΕΘΑ! Όσοι το σκέφτηκαν είτε δεν γνώριζαν ,είτε θεώρησαν ότι …δεν είναι πρόβλημα το γεγονός ότι ο Α/ΓΕΕΘΑ έχει θέσει ήδη υποψηφιότητα για την θέση του προέδρου της στρατιωτικής επιτροπής της ΕΕ. Έτσι και αυτό το σενάριο απορρίφθηκε…

Τρίτο σενάριο επιμένει να φέρνει τον Κώστα Αρβανιτόπουλο στο ΥΠΕΘΑ έστω και ως ΥΦΕΘΑ! Αυτό κυκλοφορεί στο ΥΠΕΘΑ κι όχι στο Μαξίμου.

Το μόνο που μένει να δούμε αν τελικά θα αποχωρήσει ο Αβραμόπουλος το μεσημέρι όπως είναι προγραμματισμένο!