ΑΠΕΡΓΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΜΑΣ!

ΑΠΕΡΓΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΜΑΣ!

To PEIRATIKO REPORTAZ ΠΑΝΤΑ ΚΟΝΤΑ ΣΑΣ!

Σάββατο 25 Οκτωβρίου 2014

"Προσωπική διαφορά ασφαλισμένου" η υπόθεση Ντινόπουλου με τον ΕΔΟΕΑΠ, απεφάνθη η παράταξη του Πάνου Σόμπολου(!). Κατηγορεί την ΕΣΗΕΑ για "επιχείρηση κομματικής λάσπης, προκειμένου και ο Αργύρης Ντινόπουλος να στοχοποιηθεί και να πέσει θύμα πολιτικής σκευωρίας"(!!!)

Εμφάνιση
Αθήνα, 24 Οκτ. 2014
Με αφορμή την υπόθεση Ντινόπουλου και την διαφορά του με τον ΕΔΟΕΑΠ , η παράταξη «Δημοσιογράφοι για την Δημοσιογραφία», δήλωσε και δηλώνει κατηγορηματικά την αντίθεση της στην έκδοση της σχετικής ανακοίνωσης από την ΕΣΗΕΑ, πριν ο ίδιος ενημερώσει σχετικά το Δ.Σ , καθώς το δικαίωμα της ακροάσεως είναι ιερό.
Παρ’όλα αυτά η πλειοψηφία του Δ.Σ. έσπευσε στην έκδοση καταδικαστικής ανακοίνωσης αποδεικνύοντας για μία ακόμη φορά όσα ήδη έχουμε επισημάνει:
την υπονομευτική δράση του μορφώματος που με αφύσικο τρόπο έχει σχηματιστεί στην ΕΣΗΕΑ. 
Οι κκ. Κουμπιάς, Διόγος και η κα. Αντωνιάδου, συνεχίζοντας να λειτουργούν στο πλαίσιο μιας στενότατης κομματικής συμμαχίας με τον ΣΥΡΙΖΑ, επέλεξαν για μια ακόμη φορά να εξυπηρετήσουν τις μικροκομματικές σκοπιμότητες του ΣΥΡΙΖΑ και να μετατρέψουν μια προσωπική διαφορά ασφαλισμένου με τον Ασφαλιστικό του Οργανισμό του σε επιχείρηση κομματικής λάσπης. 
Αυτή τη φορά, θύμα τους ήταν και πάλι δημοσιογράφος πολιτικός προερχόμενος από την παράταξη μας. Χρησιμοποίησαν τη διαφορά του Αργύρη Ντινόπουλου με τον ΕΔΟΕΑΠ, που από ότι φαίνεται σε πρώτο χρόνο, δημιουργήθηκε από παραπλάνηση του ασφαλισμένου από τις υπηρεσίες του Οργανισμού, προκειμένου και ο Αργύρης Ντινόπουλος να στοχοποιηθεί και να πέσει θύμα πολιτικής σκευωρίας. 
Η μέθοδος ίδια: Η κομματική συμμαχία του «τρικομματικού» μορφώματος στην ΕΣΗΕΑ σηκώνει συνδικαλιστικά το θέμα και αμέσως μετά, αυτό αξιοποιείται πολιτικά από το ΣΥΡΙΖΑ. Στόχος είναι η δημιουργία ψευδών και πάντως μικροκομματικών επικοινωνιακών εντυπώσεων. 
Η σπουδή με την οποία κινήθηκε το θέμα φαίνεται πως σκοπό είχε να παρέμβουν στο πολιτικό σκηνικό και όχι να προστατεύσουν τα συμφέροντα του κλάδου. 
Σε μια πολύ κρίσιμη περίοδο για τη χώρα, την ενημέρωση και τον κλάδο παίζουν παιχνίδια σε βάρος των δημοσιογράφων βουλευτών και υπουργών που αποδεδειγμένα και διαχρονικά έχουν στηρίξει τον κλάδο. 
Δυστυχώς όμως γι’ αυτούς τα σχέδια τους έχουν πλέον αποκαλυφθεί. 
Η παράταξη Δημοσιογράφοι για τη Δημοσιογραφία, καταγγέλλει αυτές τις πρακτικές και προειδοποιεί ότι από δω και πέρα κάθε τέτοια υπόγεια διαδρομή θα καταγγέλλεται και θα στιγματίζεται. 
Δεν πάει άλλο η πορεία που ακούει στο «…και με το χωροφύλαξ και με τον αστυφύλαξ!» 
Ας αποφασίσουν ποιος είναι ο ρόλος τους και γιατί τους εξέλεξαν οι συνάδελφοι.