ΑΠΕΡΓΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΜΑΣ!

ΑΠΕΡΓΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΜΑΣ!

To PEIRATIKO REPORTAZ ΠΑΝΤΑ ΚΟΝΤΑ ΣΑΣ!

Τετάρτη 17 Σεπτεμβρίου 2014

Ενωση Προσωπικού Λ.Σ Νοτίου Πελοποννήσου: O προβληματισμός όλων των μελών μας κορυφώνεται με τα Π,Δ, που έχουν εξαγγελθεί και κανείς μας δεν γνωρίζει σε ποια κατεύθυνση κινούνται (οδοιπορικών-μεταθέσεωνν –ιεραρχίας προαγωγών-πειθαρχικού-αδειών κλπ)!!!!!



ΕΝΩΣΗ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ

ΛΙΜΕΝΙΚΟΥ ΣΩΜΑΤΟΣ

ΝΟΤΙΟΥ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ

Δ/νση: Πάρκο Λιμενικού                                                        Καλαμάτα  17  Σεπτέμβριου  2014
                                                            Αριθμ. Πρωτ. :  38  / 2014     
                                                                
 ΘΕΜΑ: «Επίσκεψη στο Λ/Χ  Γυθείου.»

      Η  ΕΝΩΣΗ  ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΛΙΜΕΝΙΚΟΥ ΣΩΜΑΤΟΣ  ΝΟΤΙΟΥ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ  στην προσπάθεια της για πιο άμεση επαφή με τα Μέλη της πραγματοποίησε με το Προεδρείο της επίσκεψη  την Τετάρτη 17-09-2014  στην Λιμενική Αρχή Γυθείου, προκειμένου να ενημερώσει τους συναδέλφους για τις τελευταίες  εξελίξεις και να καταγράψει τα τοπικά προβλήματα.

      Μεταξύ των συναδέλφων κυριάρχησε  ο προβληματισμός για το γόρδιο δεσμό των υγειονομικών που μέχρι και σήμερα εξακολουθεί και δημιουργεί έντονα προβλήματα  για τον οικογενειακό προϋπολογισμό του κάθε στελέχους, αφού καταβάλει το σύνολο της δαπάνης και περιμένει την αποπληρωμή από την υπηρεσία όποτε αυτή πραγματοποιηθεί.
       Επίσης ο προβληματισμός όλων των μελών μας  κορυφώνεται  με τα Π,Δ που έχουν εξαγγελθεί και κανείς μας δεν γνωρίζει σε ποια κατεύθυνση κινούνται  (οδοιπορικών-μεταθέσεωνν –ιεραρχίας προαγωγών-πειθαρχικού-αδειών κλπ).
    Δεν μπορεί να αποφασίζουν κάποιοι για εμάς χωρίς εμάς.
    Η ΕΝΩΣΗ  ευχαριστεί τους συναδέλφους για την μεγάλη συμμετοχή και θα συνεχίσει να αγωνίζεται για τα στελέχη καθώς και τη δημιουργία των συνθηκών για να έχουμε   ένα σύγχρονο ΣΩΜΑ που θα υπηρετεί   και τον τελευταίο δοκιμαζόμενο Έλληνα πολίτη.
                                       Eκ του Δ.Σ
Ο πρόεδρος 
Σαράντος Καμβύσης
Ο γ.γ
Παναγιώτης Μαρκόπουλος