ΑΠΕΡΓΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΜΑΣ!

ΑΠΕΡΓΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΜΑΣ!

To PEIRATIKO REPORTAZ ΠΑΝΤΑ ΚΟΝΤΑ ΣΑΣ!

Δευτέρα 1 Σεπτεμβρίου 2014

Kαι οι στρατιωτικοί στη διαδήλωση της Θεσσαλονίκης!

Imagewww.onalert.gr

αναδημοσίευση

01.09.2014 
“Ναι” απαντούν οι στρατιωτικοί στην πρόσκληση των ομοσπονδιών των Σωμάτων Ασφαλείας για διαδήλωση στη Θεσσαλονίκη στις 5 Σεπτεμβρίου.Σε ανακοίνωσή της η Ένωση Στρατιωτικών Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας αναφέρει:

"Πανελλαδική συγκέντρωση διαμαρτυρίας την Παρασκευή 5 Σεπτεμβρίου στις 18.00 στο Λευκό Πύργο (παραμονές των εγκαινίων της Διεθνούς Έκθεσης Θεσσαλονίκης) θα πραγματοποιήσουν αστυνομικοί, λιμενικοί και πυροσβέστες όπως αποφάσισαν οι ομοσπονδίες τους.
Η Ένωση Στρατιωτικών Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας έχει έρθει σε επαφή με τους διοργανωτές, έχει προσκληθεί και θα συμμετέχει στη διαμαρτυρία προκειμένου να υπάρξει άμεσα η άρση των μισθολογικών αδικιών και πλήρη συμμόρφωση της Κυβέρνησης στις αποφάσεις του Συμβουλίου της Επικρατείας, διασφάλιση των ασφαλιστικών μας ταμείων και πλήρη αποκατάσταση της ζημίας που έχουν υποστεί από τα ληστρικά κουρέματα και να δοθεί προτεραιότητα στην ενίσχυση του αξιόμαχου Ενόπλων Δυνάμεων και των Σωμάτων Ασφαλείας.
Η Ε.Σ.ΠΕ.Κ.Μ. καλεί όσα μέλη της ή μη επιθυμούν, να παραβρεθούν με πολιτική περιβολή στην συγκέντρωση, την Παρασκευή 5 Σεπτεμβρίου στις 6 το απόγευμα".