ΑΠΕΡΓΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΜΑΣ!

ΑΠΕΡΓΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΜΑΣ!

To PEIRATIKO REPORTAZ ΠΑΝΤΑ ΚΟΝΤΑ ΣΑΣ!

Δευτέρα 22 Σεπτεμβρίου 2014

Δεν... χάλασαν τελικά με τίποτα την Κυριακή τους για ένα τόσο σοβαρό ατύχημα οι στρατιωτικοί ηγέτες και ο υπεύθυνος Τύπου του ΥΝΑ-Αρχηγείου- Το δεύτερο δελτίο τύπου για το EUROPA LINK στη 1, σήμερα τα ξημερώματα!!!!!!!!!

Γρ.ΤΥΠΟΥ Α/ΛΣ-ΕΛ.ΑΚΤ.


Συνέχεια ενημέρωσης:

Ολοκληρώθηκε, απογευματινές ώρες χθες, η εκφόρτωση των οχημάτων του Ε/Γ-Ο/Γ “EUROPA LINK” σημαίας Ιταλίας το οποίο προσέκρουσε στη νησίδα “ΠΕΡΙΣΤΕΡΕΣ” ν.Κέρκυρας.
Επί του πλοίου πα
ραμένουν δέκα (10) τρέιλερ, ένα (01) λεωφορείο και έντεκα (11) επικαθήμενα, τα οποία, σύμφωνα με δήλωση του ναυτικού πράκτορα, πρόκειται να εκφορτωθούν κατά τη διάρκεια της σημερινής ημέρας.
Από τον Οργανισμό Λιμένα Κέρκυρας και από τη διαχειρίστρια εταιρία του πλοίου πραγματοποιήθηκε προληπτικά πόντιση πλωτού φράγματος, ενώ πλησίον του “EUROPA LINK” βρίσκεται πλωτό περιπολικό Λ.Σ-ΕΛ.ΑΚΤ. καθώς και τρία (03) Ρ/Κ για τυχόν παροχή συνδρομής.
Επισημαίνεται πως στην περιοχή του συμβάντος πρόκειται να μεταβεί Κλιμάκιο της Ελληνικής Υπηρεσίας Διερεύνησης Ναυτικών Ατυχημάτων και Συμβάντων (ΕΛΥΔΝΑ) του Υπουργείου Ναυτιλίας και Αιγαίου.
Τυχόν εξελίξεις πρόκειται να γνωστοποιηθούν με νεότερο δελτίο τύπου.