ΑΠΕΡΓΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΜΑΣ!

ΑΠΕΡΓΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΜΑΣ!

To PEIRATIKO REPORTAZ ΠΑΝΤΑ ΚΟΝΤΑ ΣΑΣ!

Σάββατο 20 Σεπτεμβρίου 2014

Κάλεσμα για την ίδρυση Συλλόγου Φίλων της ΕΡΑ Βόλου!!!

ΒΟΛΟΣ

http://magnesianews.gr/volos
αναδημοσίευση


OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Κάλεσμα προς τους ακροατές και όχι μόνο της Ελληνικής Ραδιοφωνίας Βόλου κάνουν οι απολυμένοι – εργαζόμενοι της ΕΡΑ Βόλου, με σκοπό την ίδρυση του Συλλόγου Φίλων της ΈΡΑ Βόλου.
Όπως χαρακτηριστικά αναφέρουν στη σχετική τους ανακοίνωση «Μετά από 15 μήνες αγώνα ενάντια στο πραξικοπηματικό κλείσιμο της ΕΡΤ και της απόλυσης όλου του προσωπικού της, ενάντια στο μαύρο που επέβαλαν και επιβάλλουν στις ζωές μας, είμαστε ακόμη εδώ, σίγουροι όσο ποτέ για τη νίκη μας.

Είμαστε εδώ για να υπερασπιστούμε μια ελεύθερη ΕΡΤ-ΕΡΑ ανεξάρτητη και χωρίς χειραγώγηση, μια ΕΡΤ στην υπηρεσία του ελληνικού λαού. Είμαστε εδώ για να αντισταθούμε στην ελεγχόμενη πληροφόρηση της συγκυβέρνησης των δανειστών και των διαπλεκομένων συστημικών μέσων ενημέρωσης των μεγαλοεργολάβων και των μεγαλοκαναλαρχών.
Είμαστε εδώ για να υπερασπιστούμε την εργασιακή, ατομική και κοινωνική μας αξιοπρέπεια. Είμαστε εδώ για να διαφυλάξουμε τις εγκαταστάσεις της ΕΡΑ Βόλου, τις συχνότητές της και την ιστορία 66 χρόνων του πρώτου περιφερειακού σταθμού της Ελλάδας. Ενός σταθμού δημιούργημα της κοινωνίας του Βόλου, δωρεά στο (Ε.Ι.Ρ – Εθνικό Ίδρυμα Ραδιοφωνίας), φορέα πολιτισμού και αποτύπωμα της ιστορικής μνήμης του τόπου μας. Ενός σταθμού με αδιάκοπη λειτουργία από το 1948.
Είμαστε εδώ γιατί έχουμε τη στήριξη, την αλληλεγγύη και την αγάπη του δημοκρατικού λαού της περιφέρειάς μας, των ακροατών μας απ’ όλη τη Θεσσαλία και την Κεντρική Ελλάδα.
Φίλοι αλληλέγγυοι, συναγωνιστές σας ευχαριστούμε ΟΛΟΨΥΧΑ που ήσασταν και συνεχίζετε να είστε δίπλα μας όλους αυτούς τους 15 μήνες της αυτοδιαχειριζόμενης ΕΡΑ Βόλου. Τα καθημερινά μηνύματα συμπαράστασης που παίρνουμε από κάθε γωνιά της χώρας όπου φτάνει η φωνή μας, η φωνή σας, από τους πομπούς της ΈΡΑ Βόλου στους 100.7 και 101.2 στα FM αλλά και από τους 1485 στα Μεσαία και από περιοχές και πέραν της Θεσσαλίας, όπως Φθιώτιδα, Βόρεια Εύβοια μέχρι Χαλκιδική, Μυτιλήνη, Νότια Μακεδονία, μας εμψυχώνουν και δυναμώνουν τη θέληση να συνεχίσουμε τον αγώνα μας.
Φίλοι αλληλέγγυοι συναγωνιστές, ύστερα από 15 μήνες κοινού αγώνα, θεωρούμε ότι πρέπει να αναδιοργανώσουμε και να συντονίσουμε καλύτερα τον αγώνα μας και τις δράσεις μας. Ωρίμασε η ιδέα να δημιουργήσουμε όλοι μαζί έναν Σύλλογο Φίλων της ΕΡΑ Βόλου. Έναν σύλλογο όπου ο λόγος σας, οι ιδέες σας, οι απόψεις σας και η φυσική παρουσία σας θα μας δώσουν άλλη δυναμική, θα εμπλουτίσουν τις δράσεις μας, θα διαφυλάξουν την τοπική μας ιστορία και τον πολιτισμό.
Σας καλούμε ….ΟΛΟΥΣ στις 8 το βράδυ, την Τετάρτη 24 Σεπτέμβρη στο κτήριο της ΕΡΑ Βόλου, στον Άγιο Κωνσταντίνο. Ζητάμε τη συμβολή σας για να κάνουμε το επόμενο βήμα, που θα εδραιώσει με μία νέα δυναμική, την ελεύθερη και αντικειμενική φωνή όλων μας, όχι μόνο για σήμερα αλλά και για αύριο.
Σας περιμένουμε».