ΑΠΕΡΓΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΜΑΣ!

ΑΠΕΡΓΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΜΑΣ!

To PEIRATIKO REPORTAZ ΠΑΝΤΑ ΚΟΝΤΑ ΣΑΣ!

Δευτέρα 15 Σεπτεμβρίου 2014

Ένωση Ξενοδόχων Λήμνου προς Υπουργό Ναυτιλίας “Επανεξετάστε την απόφαση του Σ.Α.Σ.”!


Ένωση Ξενοδόχων Λήμνου προς Υπουργό Ναυτιλίας “Επανεξετάστε την απόφαση του Σ.Α.Σ.”

http://limniakifoni.gr

αναδημοσίευση

Η Ένωση Ξενοδόχων Λήμνου, με επιστολή της προς τον Υπουργό Ναυτιλίας και Αιγαίου κ. Μιλτιάδη Βαρβιτσιώτη, ζητάει να επανεξετάσει την απόφαση του Σ.Α.Σ. που καταργεί το ένα δρομολόγιο προς Βόρεια Ελλάδα.

Ειδικότερα στην επιστολή αναφέρεται:
Προς: Αξιότιμο  Υπουργό Αιγαίου και Ναυτιλίας
Κο Μιλτιάδη Βαρβιτσιώτη
Κοινοποίηση: Κο Αθανάσιος Μπούσιος –Γ.Γ. Υπουργείου Αιγαίου & Ναυτιλίας
Κο Νικόλαος Ζωίδης -Γ.Γ. Αιγαίου Και Νησιωτικής Πολιτικής
Κο Μπούρας Κων/νος  -Γ.Γ. Γραφείο Πρωθυπουργού
Κο Αναστάσιος Λιάσκος –Γ.Γ. Υπουργείου Τουρισμού
Κο Μαρινάκης Δημήτριος – Δήμαρχος​ Λήμνου
Κο Ευάγγελος Γιαρμαδούρος – Έπαρχος​ Λήμνου
Κο Τσακίρης Γεώργιος -Πρόεδρος ΞΕΕ
Αξιότιμε Κε Υπουργέ
Το  τελευταίο  διάστημα και μετά την επιτυχημένη διημερίδα που πραγματοποιήθηκε υπό την αιγίδα σας  για το ακτοπλοϊκό πρόβλημα , στην Μυτιλήνη,  μας  χαροποιήσατε  ιδιαιτέρως  με  τις  πρωτοβουλίες  που  αναλάβατε  για  την  επίλυση  του διαχρονικού  προβλήματος  του  νησιού  μας. Επιτέλους  σύγχρονα  πλοία  θα  εξυπηρετούν  και  τη  Λήμνο,  έστω  στη  σύνδεσή  της  με  την  Β. Ελλάδα   και    τη  Μυτιλήνη που  είναι  πρωτεύουσα  του  νομού   μας. Είναι γνωστό ότι πρόσφατα  οι περισσότερες από τις  δημόσιες υπηρεσίες που υπήρχαν στο νησί μας (εφορία, Γραφεία ΙΚΑ, ΟΑΕΔ, κ.α), έχουν μεταφερθεί στην Μυτιλήνη, με αποτέλεσμα να είναι ακόμα πιο επιτακτική ανάγκη η σωστή, σύγχρονη και προπαντός συχνή επικοινωνία, με την έδρα του νομού μας, της Περιφέρειας μας, αλλά και με την υπόλοιπη Ελλάδα, μέσω στεριάς.
Δυστυχώς  όμως  η  απόφαση  του  ΣΑΣ,  τα  δρομολόγια  από  τρία  να  μειωθούν  σε  δύο,  μας  αφήνει   μια  πικρή  γεύση,  αφού  πιστεύουμε  ότι η  αλλαγή  αυτή  δεν  θα  αποδώσει  τα  αναμενόμενα  αποτελέσματα που ελπίζαμε, λόγω του ότι    οι  ανάγκες  μας  θα  εξυπηρετηθούν  εν  μέρει. Εξάλλου, μεγάλο κομμάτι της συζήτησης έγινε και από εσάς , για  την  μεταφορά  του  δρομολογίου της  Θεσσαλονίκης  στην  Καβάλα  και  όχι  στην  κατάργησή  του. Κύριε  υπουργέ  δώστε  ολοκληρωμένη  λύση  στο  πρόβλημα   δικαιώνοντας  τις  προσδοκίες  μας.
Θα  είναι  μεγάλο  λάθος  όλη  αυτή  η  προσπάθεια σας  και  προσπάθειά  μας  να  μην  έχει  ολοκληρωμένο  αποτέλεσμα.
Αναμένουμε από εσάς , την επανεξέταση της απόφασης του ΣΑΣ σχετικά με τα 3 δρομολόγια από Καβάλα προς το νησί μας και τη Μυτιλήνη στη συνέχεια , ευελπιστώντας ότι μπορείτε να δείτε το λογικό του αιτήματος μας , για την κοινωνία του νησιού μας αλλά και το ουσιαστικό εμπορικό αποτέλεσμα.
Ευχαριστούμε προκαταβολικά για την αντιμετώπιση του προβλήματος μας

Για την Ένωση Ξενοδόχων Λήμνου
Στυλιανός Α. Μάντζαρης
Πρόεδρος ΔΣ