ΑΠΕΡΓΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΜΑΣ!

ΑΠΕΡΓΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΜΑΣ!

To PEIRATIKO REPORTAZ ΠΑΝΤΑ ΚΟΝΤΑ ΣΑΣ!

Σάββατο 27 Σεπτεμβρίου 2014

"Στο Κόκκινο" και "Με τα πόδια... μέχρι την αλήθεια", από τη Δευτέρα, Λίνα Νικολακοπούλου-Αλεξάνδρα Χριστακάκη. Πρώτη συνάντηση με την Κωνσταντίνα Κούνεβα.


Σε "ρόλο-έκπληξη" από αυτή τη Δευτέρα και κάθε βδομάδα, από τις 21:00  έως τις 22:00, η αγαπημένη ποιήτρια-στιχουργός, Λίνα Νικολακοπούλου, που επιστρέφει "Με τα πόδια... μέχρι την αλήθεια" στα ραδιοφωνικά κύματα μέσα από τους 105,5 των FM "στο Κόκκινο".   Παρέα με την αγωνίστρια δημοσιογράφο της ΕΡΤ, Αλεξάνδρα Χριστακάκη, θα συναντούν πρόσωπα που αγαπούν, πρόσωπα που κάτι έχουν να πουν, πρόσωπα που μιλούν λίγο και ακούγονται ακόμα λιγότερο από το χώρο της πολιτικής και του πολιτισμού. Άνθρωποι των γραμμάτων και των τεχνών, επώνυμοι και ανώνυμοι, άνθρωποι ξεχωριστοί.
Στην πρεμιέρα της εκπομπής, αυτή τη Δευτέρα 29 Σεπτεμβρίου, προσκεκλημένη τους θα είναι η Κωνσταντίνα Κούνεβα, η καθαρίστρια από τη Βουλγαρία, η σημερινή ευρωβουλευτής. Θα μιλήσει για τη ζωή της με αφετηρία τη Σιλίστρα της Βουλγαρίας όπου γεννήθηκε και έζησε τα εφηβικά της χρόνια, στην Ελλάδα και την Αθήνα, όπου δούλεψε ως καθαρίστρια και ήρθε αντιμέτωπη με το θάνατο, στη Ναντέρ της Γαλλίας, όπου ζει η οικογένειά της σε μια εργατική πολυκατοικία, στις Βρυξέλλες και το Στρασβούργο που θα βρίσκεται τα επόμενα 5 χρόνια ως ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, ξεδιπλώνοντας άγνωστες πτυχές της προσωπικότητάς της.
ΚΑΛΗ ΑΡΧΗ στο νέο και διαφορετικό, από δύο πολύ αξιόλογες γυναικείες παρουσίες που επιστρέφουν δυναμικά στα ερτζιανά.