ΑΠΕΡΓΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΜΑΣ!

ΑΠΕΡΓΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΜΑΣ!

To PEIRATIKO REPORTAZ ΠΑΝΤΑ ΚΟΝΤΑ ΣΑΣ!

Τρίτη 16 Σεπτεμβρίου 2014

ΑΠΟΣΠΑΣΗ ΣΤΗ ΛΕΡΟ – Ν/Γ 512!


Τρίτη, 16 Σεπτεμβρίου 2014

 http://eplskmaked.blogspot.gr

αναδημοσίευση

Με αφορμή την πρόσφατη απόσπαση μου στο ν/γ 512 του Λ/Χ Λέρου θα ήθελα να πω ένα μεγάλο μπράβο στους συναδέλφους που γνώρισα σε μια απο τις πιο μάχιμες υπηρεσίες που υπάρχουν Πανελλαδικά.
Ο αγώνας στην οριογραμμή καθημερινός και άνισος κατά την γνώμη μου. Τα πληρώματα του ν/γ εργάζονται παραβιάζοντας το ωράριο εργασίας που ισχύει για τα περιπολικά-ν/γ σκάφη.
Το πρόβλημα με την λαθρομετανάστευση απο τις τουρκικές ακτές είναι καθημερινό και μαστίζει σχεδόν όλα τα νησιά του ανατολικού αιγαίου. Το διαπιστώνουμε εύκολα άλλωστε από τα καθημερινά δελτία τύπου του ΥΝΑ.
Εκτός της λαθρομετανάστευσης, τα υπόλοιπα συμβάντα (διακομιδές ασθενών και ακυβερνησίες πλοίων) είναι αρκετά συχνά και πάντα οι συνάδελφοι αντιμετωπίζουν τα περιστατικά με επαγγελματισμό , χαμόγελο και μια καλή κουβέντα στο τελείωμα…. «πάει και αυτό για σήμερα»!
Ακόμη και το προσωπικό του Λ/Χ Λέρου δίνει και αυτό τον δικό του καθημερινό αγώνα. Η κίνηση σκαφών ειδικά τους θερινούς μήνες είναι αυξημένη, τα διερχόμενα καθημερινά σκάφη πάρα πολλά, η φύλαξη των λαθρομεταναστών στο Λ/Χ, η κίνηση  των ε/γ πλοίων στο λιμάνι………….ΓΕΝΙΚΑ ΜΙΑ ΛΙΜΕΝΙΚΗ ΑΡΧΗ ΜΑΧΙΜΗ.
Είμαι πολύ χαρούμενους που συνεργάστηκα με αυτούς του καλούς φίλους έστω και μόνο για ένα μήνα.
Όσο για το νησί της Λέρου είναι ένας όμορφος τόπος γραφικός και αξίζει να το επισκεφτούμε κάποια φορά.
ΣΑΜΑΡΑΣ Νικόλαος
Μέλος ΔΣ ΕΠΛΣ Κ. Μακεδονίας / Αντιπρόσωπος στην ΠΟΕΠΛΣ